Scudo Sports

Kadıköy

Evet bende yeni geldim eve 4-5 saatlik bir sürüş oldu :)[Sadece bisikletin üstündeki süre] Önce dediğim gibi rampa çalışmak için başıbüyüğe çıktım [ çıkış 2km] , sonra tüm değerleri 0 layıp rampanın başından çıkmaya başladım. 1.5km imiş rampa. 3 kere çıkıp indim , 4,5km çalıştım. Rampayı çıktığım en iyi süre 7 dakika 36 saniye ortalama hız ilkinde 10.56 ikincide 10.47 üçüncüde 10.36 oldu.
Tabi 5km bisiklete binmek kesmedi beni ordan bostancı sahile indim, 23 nisan dolayısı ile baya kalabalık, cıvıl cıvıldı etraf havada güzeldi.25-30km sahilde ara sıra tempolu ara sıra 15km hızla sürdüm. Eve dönüşte 2-3km daha tırmandık toplamda 9-10km rampa çıktım bugün, toplam km de 50 oldu.
Rampa şuan az tabi 4,5km ama düzenli olarak arttırıcam 15km ye çıkana kadar, kısa dönemdeki hedef 15km.
Bu arada 10.5km hız ile 15km rampa 1 saat 13 dakikada bitiyor bu ortalamayı 15km boyunca yapabilirsem rampa için çok iyi olacak...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
Bugün dinlendireceğim vücudu 2 gün üst üste çıkınca ne kadar turdan sonra ağrı olmasada ertesi gün ağrılar nüksediyor :) Yarın da durumuma bakacağım eğer iyi hissediyorsam yine rampa çalışması yapacağım bu sefer hedef aynı ortalamalarla 7.5km yani 5 kere çıkıp ineceğim. Haftasonuda bir aksilik olmassa Ballıca planım var artık 60 ın üstüne çıkmak lazım Ballıca 80-90 arasıydı net hatırlamıyorum iyi bir uzun yol antrenmanı inişli çıkışlı...

• Beğen
ufak çaplı bi istanbul turu yapıcam şimdi, biraz güneşte pişicem ama anca toparlanabildim :) ilk defa çıkıcam bakalım nasıl geçicek.

• Beğen
@Ozan Güner

sanırım haftasonu köprü geçişine gelemeyeceksin.. bu arada fırsat olursa önümüzdeki hafta içi bi Ballıca da beraber yaparız..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Osman Selman

bugün bende çıktım..hava çok uygun pişirmez merak etmeyin..

DISTANCE
40.06 km
DURATION
1h:14m:30s
AVG. SPEED
32.3 km/h
MAX. SPEED
41.5 km/h
CALORIES
963 kcal
AVG. HEART RATE
155
MAX. HEART RATE
174
TOTAL ASCENT
28 m
TOTAL DESCENT
21 m
CADENCE
93 rpm

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış Güney
Abi belli değil o iş bende kredi kartı olmadığı için beraber katılacağım bir arkadaşa söyledim, halledicem dedi ama birde fatihte bir yerden katılım için numara almak gerekiyormuş onu duyunca biraz havada kaldı büyük ihtimalle yalan olacak... Olmassa ballıcayı iptal edip oraya gelir ballıcayı cumaya alırım bakalım haber bekliyorum.. Ballıcaya gelince Pazartesi Saat 12 den sonra Perşembe akşam 4 ten sonra, cuma günü tamamen boşum bu zamanlarda uygun benim için..

katılım için numara alma olayı bence gerçekçi değil..öyle bir bilgiye rastlamadım..

@Barış Güney

1. Kayıtlar sadece www.avrasyabisikletgezisi.com adresinden online olarak, 26 Nisan 2013, saat
17.00 ye kadar yapılabilmektedir. Kayıtlar 1000 kişi ile sınırlı olduğunu ve bu limite ulaşır ulaşmaz
kayıtların kapanacağını göz önünde bulundurunuz.

2. Avrasya Bisiklet Gezisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu,
SPOR AS ve Hollanda Konsolosluğu arasındaki işbirliğinde 28 Nisan 2013 Pazar günü
gerçekleştirilecektir. Profesyonel Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na paralel bir amatör bir etkinlik
olarak, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bisikletçilerinin köprüyü geçmesinden
hemen sonra başlayacaktır.

3. Avrasya Bisiklet Gezisi; Barbaros Bulvarı’nda bulunan Yahya Kemal Parkı’nda başlar, Barbaros Bulvarı’ndan devam edip İstanbul Çevreyolu katılımından yukarı çıkar ve köprüye ulaşır.
Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra çevreyolu üzerinden Fenerbahçe Stadı’nı takiben köprü
yolundan çıkılır. Çıkıştan hemen sonra ikinci trafik ışıklarından Rüştiye Caddesi’ne dönen
bisikletçiler, buradan Caddebostan Parkı boyunca ilerleyerek bitiş noktasına varırlar.

4. KATILIMCILARIN DİKKATİNE! FENERBAHÇE STADI’NI TAKİBEN KÖPRÜ YOLUNDAN ÇIKIŞIN,
HEMEN SONRASINDA İKİNCİ TRAFİK IŞIKLARINDAN RÜŞTİYE CADDESİ’NE DÖNÜŞ
ARAÇ TRAFİĞİNE AÇIK OLACAKTIR.

5. “Kayıt ücretleri”, yarış sonrası Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından TESYEV’e
(Türkiye Engelliler Spor Eğitim Vakfı) bağışlanacaktır.

6. Taksim AKM önü, Kadıköy Haldun Taner sahnesi önü ve Bakırköy Özgürlük Meydanları’ndan
start alanına katılımcıların tercihine göre ücretsiz ulaşım sağlanacaktır.

7. Taksim AKM önü, Kadıköy Haldun Taner sahnesi önü ve Bakırköy Özgürlük Meydanları’ndan
kalkacak otobüslerin kalkış saati 10.30'dur. Bireysel olarak gelecek katılımcılar ise start alanında
12:00 de hazır bulunmaları gerekmektedir.

8. Lütfen kayıt yaptırırken toplanma yerine nereden katılacağınızı işaretleyiniz.

9. Avrasya Bisiklet Gezisi’ne katılacak tüm katılımcıların kask takması zorunludur!

10. Katılımcılar kendi kasklarını ve bisikletlerini getirmek zorundadır.

11. Kayıt yaptıran katılımcılar sırt numaralarını teslim almak için SPOR A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN
26 ve 27 Nisan tarihleri arasında 8.00’dan 17. 00’a kadar hizmet verecektir.

12. Etkinliğe 18 yaşından küçükler bu etkinliğe katılamaz!

13. Avrasya Bisiklet Gezisi'ne katılım
ücreti 20 TL ' dir.
www.avrasyabisikletgezisi.com

• Beğen
evet öyleymiş.. telefonla konu ile ilgili bilgi almaya çalıştım..denilen şu;bir çok promosyon olacak (otobüsle ulaşım dahil) o promosyonlardan faydalanabilmek ve sorun yaşamamak için sırt numarasını almak daha iyi olurmuş..

Barış Abi geçen 2-3 gün önce kredi kartın ekstrası geldiğinde bisikletin 12 taksit yapılması gerekirken 8 taksit yapıldığını gördük, aradım erdoğanlar bisikleti yanlışlık olmuş dediler, biz 3000 e anlaşmıştık 12 taksitli fiyatı, 8 taksitli fiyatı 2870 idi 2800 saydılar 200tl bakiyeniz var bizde 200 tl lik alışveriş yapabilirsiniz dediler(göndermeyide teklif ettilerde ben dursun dedim). Hazır böyle bir fırsat elime geçmişken frenlerimi değiştirsem diyorum, veya aynakol değişebilir ama aynakol ihtiyacı hissetmiyorum şuan gayet iyi gibi, zaten 45 in üstünü görecek kadar alışamadım daha [ gerçi başıbüyükten bostancıya inerken 55 i anlıkta olsa gördüm]
Veya ayakkabı baya eskidi, altlarıda uzun turlarda yanma yapıyor onuda değiştirebilirim.Vallahi kararsızım, V fren uyumlu değilmiş benim bisiklete yarış bacakları uygun olur dediler tabi ben yarış bacaklarına baktım pek uyumlu olacak gibi durmuyolar yada ben çözemedim, eğer arasında belirgin bir fark olacaksa frenleri değiştirmek istiyorum. Sorduğumda tabi olur dediler ama diyecekler tabi satış yapmak için sen ne diyorsun abi bu bakiyeyi en yararlı nasıl kullanırım

frenler konusunda bilgim yok gene sen onu güvendiğin bir bisikletçiye götür..aklındaki tüm soruların cevapları ara..eğerki yol frenleri hem uyumlu hemde daha güvenli olacaksa al derim..başka neler alabilirsin konusuna gelince; aynakola bencede şuan için gerek yok..ayakkabının da idare edeceğini düşünüyorum..indirimli ürünlerini komple incele işine yarayacak olanı al..

@Barış Güney

Sen benim bisiklete bindiğinde frenlerden şikayet etmiştin ya o yüzden sordum, şimdi v fren uyumlu olsa idi sormadan direk taktıracaktım sen çünkü benimkilerle arasında bayağı fark var demiştin. Bakalım yabancı forumada konu açtım oraya bir cevap versinler duruma göre artık...

• Beğen
frenler bana pek güven vermedi..belki ayarları iyi değildi bilemiyorum..verilen cevapları değerlendirip ona göre hareket edersin

günaydın barış pazar günü gelirsen ben yıldız üniversitesinin aşağısındaki parkta olacağım ama köprüden geçmeyeceğim geçen sene tepki topiği açtım 55 adam geldi parasız geçmek istediler ve onlara o.k dendi bu senede aynı durum olur parasız geçenler olacak yalnız ben cömert dostuma mahçup olmuştum cömert beye hatamı telafi edeceğim ve geçmeyeceğim geçen sene geçmiş idim evet topiğimin arkasında olacağım aradan 1 yıl geçti ama hatayı düzeltmek en iyisi.çünki köprüden geçmeyeceğim parada vermeyeceğim demiştim....bir tek cömert bey geçmedi o protesto etti olayı barış böyle milletin gözünü boyamaktan bence vazgeçseler iyi olacak kurnazlık nerede köprüden geçmek mi istiyorsun bisikletle o vakit ver 20 lira geç, geçen sene toplanan para 14.000 lirayı geçmiş makbuzuda gördüm engelli sporculara gitmiş ona lafım yok benim derdim köprü bisiklete açılacak ve geçiş 1.5 lira olacak artık ido ve lüks feribotlar sınır koyarak (bana sorarsan o sınırda saçma)para almıyorlar deniz otobüsünde 3 bisikletten sonra para var feribotlarda 10 bisikletten sonra uzun oldu mesaj barış gelirsen görüşürüz..

günaydın Kudret abi,

pazar günü avrasya gezisine katılacağım kaydımı çoktan yaptırdım ücreti ödedim..benim için ilk olacağı için köprü geçişi eminim keyifli olacaktır..alınan katılım ücretleri senin de bahsettiğin gibi engelli sporculara gittiğinden içim rahat..sadece bu organizasyon için katılım ücreti alınmasını ben destekliyorum..nelere para vermiyoruz ki engelli kardeşlerimize senede bir kere cüzzi bir rakam vermişiz,bunu dert etmemeliyiz..diğer taraftan da bende köprüden ücretsiz veya ufak bir ücretle bisiklet ile geçişini destekliyorum..pazar günü illaki görüşürüz kudret abi..eğer yolda denk gelemezsek finişin orda buluşur laflarız..

Yine Barış Abiyle denk geldik :D Yaptığımız kısa antrenmanın değerlerini yazacaktır eve gelince..

Ozan geldim..az sonra değerleri yazacağım ama antrenmanın yarısı laylaylom şeklindeydi.. :D pek bir şey bekleme

(link)

DISTANCE
38.37 km
DURATION
1h:28m:29s
AVG. SPEED
26.0 km/h
MAX. SPEED
47.0 km/h
CALORIES
814 kcal
AVG. HEART RATE