Scudo Sports

Kadıköy

bugün güzel tempo yaptık barış abi ile 30 km den aşağıya düşmedik yer yer 35 40 50 km yaptık

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
@Erkan Közen

kesinlikle çok keyifli gündü.. rüzgar nerdeyse yoktu hava ılıktı herşey mükemmeldi..

ben adalar iskelesine geldigimde 10.05 felan gibiydi kaçırdım galıba sizi ordan etkinliğe geçtim bende eve daha yenı geldim boğaz turu felan istanbul universitesi bisiklet gurubu ıle tanıstım onlarla pedalladım çok keyıflı bı gun yaşadım

• Beğen
@mhmmt111

sevindim iyi bir gün geçirmene.. bizde 10.05 gibi çıktık.. :)

@Barış Güney

ben başta bı ıskelenın onunde beklıodm ama o normal vapur ıskelesıymıs galıba 10 dk orda bekledım adalar ıskelesıne gecınce 15 gecıodu

• Beğen
benım ıcın ıyı antreman oldu 80km yol bogaz turu muzık eslıgınde dans felan fıla 30-40 bısıklet 1 turyolda cok guzeldı :D 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinliği gerçekten iyi geldi sizde katılsaydınız keşke

gene bak sabah dedi yaw.. :) öğle diyelim biz ona .. hava durumu iyi ise yarın çıkalım doğaç..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Yarın havada sorun yok gözüküyo! O zaman diyelimki 7.30 veya 8 daha da ötelemeyelim Barış abi hadi.

@douach

o saat benim yattığım saat yaw :D biraz sen zorla birazda ben, kısaca 10 diyelim..

• Beğen
yol bisikleti ile çıkıcam güzergahı şöyle yapalım başıbüyüğe tırmanırız..duruma göre aydosa devam eder yada aşağıya geri döner tuzla yaparız..

• Beğen
Oldu güzergah senden bundan sonraki buluşmaları daha erkene alırsak daha iyi olur =) güzergahı sen belirle.Bu arada çok cool uz yarış bisikletiyle çıkıcam falan=) sonrada bi delta bisiklet yapalım konuşalım.

• Beğen
@douach

tamam canım gideriz.. o zaman sabah 9 da bostancı da görüşürüz..

• Beğen
Geri