Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
dostlar her zaman başımın üstünde yeriniz var doğaç yeteri kadar çalıştı..barış keza çalıştı kareye murat gelirse şık olur 2 adam gitmeyiz zati bostancıdan eskihisara basarak gideriz gayet kolay o yol eskihisara 1 saat 15 dakikada ulaştık ben bahtiyar ve erkan yalnız önemli durum şu ..45 dakika feribot burda vücud soğumakta saat 09.00 da tekrar harekete geçme olayı ama yavaş tempo olmalıki gölçük e kadar ondan sonra tempo hızlandırılır bunun nedeni 18 km rampa dostlar doğaç hızına düz yolda burda ayar çekme durumu topçular suadiye köyü yaklaşık 57 km dir stratejik mevki denizin bittiği yer orda birlikte olma durumu çünki ondan sonra kafalar karışabilir,, tik tik değirmen yoluna sağdan sapılacak suadiyede bizi iskender araç ile bekleyecek en fazla 15 dakika mola protein barı orda çakacam rampaya dalacam bu rampa stabilize yalnız rampa 18 km olduğu için ve 101 km sonra geleceği için yol ayrımlarına dikkat bekleme durumu olur kim önde olursa o bekleyecek grubun tamamı bilmiyor orda bir kişi bile yok soramazsınız ....yolu herkez öğrendikten sonra ikinci gidişte zati sorun olmayacak bu gün barışada söyledim inişte dikkat stabilize ve çok çetin ve iskenderin aracı bıraktığı yere ulaşırız...yalnız iskenderin aracı kapasitesi 6 bisiklet olurmu orda şüpheliyim yorulan iskenderin aracına atlar ve gölcük e bırakır ordan 32 km topçular kalmakta toplam tur km olarak 240 km .....düşünceleriniz nedir yapılmayacak iş değil..

http://g1209.hizliresim.com/11/j/d333q.jpg

izmit sahil yol ayrımı o yoncada bekleme olabilir ondan sonra çok önemli...

valla kudret abi benim bu tarz konularda genel felsefem;"denemekten zarar gelmez".. :)

http://g1209.hizliresim.com/11/j/d334y.jpg

bu da topçular -suadiye merkez arası yol gölcüğe gelirken kısa ama dik rampalar var bura 57 km dir dönüştede bu yol alınacak aynı yol...suadiye merkezden sonra 18 km rampa ve aynı yerden iniş....hepsi 240 km ...

@Barış Güney

barış iki kez o yolu aldım ve suadiyeye ulaştım ama tek kaldığım için moralim bozuldu rampayı çıkamadan döndüm açıkça ekip geride kalınca ben öne geçmişim bunun hiç bi anlamı yoktu..ekip halinde kontrollü olarak gitmeliyiz önce basan 18 de dağılma riski çok büyük bu nedenle ben hızıma topçulardan ta suadiye köyüne kadar ayar çekeceğim o gün rüzgarın km si çok önemli ..

o kadarcıkmıydı.. :D bende zor olacak sanmıştım :p

@Kudret Kurtcebe

aynen öyle kudret abi önemli olan rüzgar.. azıcık ters rüzgar 240 ı 300 km gibi hissettirir vallahi :)

@Barış Güney

barış 240 km kırpıltılmış en kolay kartepe ve güneyden olunca ama 18 km rampa kaç düz yola bedel olacak ve onun bize yorgunluğu tabi olacak 240 km toplam ama vereceği yorgunluk bi günde 300 km ye eşdeğer olabilir..

Eğer gerçekçi olmam gerekirse tanımadığım bilmediğim bir yolda 240 km boyunca ne tempoda giderim bitirebilir miyim bitiremez miyim hiçbir fikrim yok.Sonuçta şimdiye kadar çok defalar yapılmış bir tur madem bende bitirebilirim sanırım bu da demek oluyor ki bir aksilik olmadığı sürece bu işin içinde olma ihtimalim kuvvetle muhtemel diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

doğaç hatalarınla ve artılarınla tek başına kartepe de var olacaksın unutma 18 km rampa eğim 9 düz yol yok öne çıktığın an bekle yol ayrımlarında kaybolursun tek insan olmayan yere gidiyoruz orada medeniyet yok araçta geçmez ..cepler kesin olmalı irtibat kesin olmalı bu arada 28 eylül rüzgarın gücü,,,

22 km/h KD 26 km/h KD 35 km/h KD 26 km/h KD

bu şekilde gün boyunca artma oluyor..doğaç arka çanta gereksiz.............

henüz 30 eylül belli değil..

hehe evet öyle gözüküyor bu durumda..:)

bu arada bu linkteki yavruyu alacağım.. :)

(link)

http://farm9.staticflickr.com/8432/7816318074_bdefffdf9e.jpg

makine güzel barış bu arada ben 23.00 de yatacağım yarın saat 08.00 de bostancıda olacağım 3 kişiyiz mollafenari olacak 130 km ye eşdeğer kurtköy pendik sapaktan devamla ankara asfalttan balcık ve mollafenari ordan sonra iyi rampa var hatırı sayılır rampa yok hiç ,giderken, yalnız ikinci kavşaktan sonra rampa var....mollafenariden direk cuma köyü ve kadıllı ve istanbul bulvar yolu ordan viaport ve aydos ve aydos çaycıda pinekleme..

bizde doğaçla saat 8 de orda buluşacağız.. :S artık muhabbete ordan devam ederiz.. :)

saol erkan.. deniyeceğiz bakalım çok zor olacak ama denemeden zarar gelmez.. kendimizi test etmiş olacağız en azından.. :)

Geri