Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Abi canlı görmeden o iş zor ya , yani mesela sen bana nasıl yapıldığını göstersen öğrenirimde, böyle internetteki resimlerle falan olacak iş değil.Yeni bisiklet gelince bu eski bisikleti kurcalicam öğrenmeye çalışıcam.O da zamanla olacak bişey. Keşke bilsemde gerek kalmasa bisikletçiye zamanla öğrenicem kafa yorucam bu konuya.

@Ozan Güner

bisikleti modifiye ederken memet ile işi beraber yaptık çok basit ayna kolun yaprakları için anahtarı var tabi bayağı kuvvet uyguluyorsun yalnız kompenant önemli, slx kullanıyorum o ayna kolun yapraklarını anında değiştiririm rubleye gelince arkadaki dişliye ,anahtarı var bu anahtar ucunda zincir var uygulaması kuvvete dayanmakta evet ruble değiştirmek bayağı güç istemekte ruble işi çetindir ........mehmet alinin yeri okuldur ,,,,,,,,,akort yapıyordu bu gün onuda öğrendim bu gün ,benim bisikletin akordu bozulacak sonunda onuda ben yapacağım orda u biçiminde bi alet var ....

@douach

neyse boşver olan olmuş.. haftasonu önemli şimdi, sen alternatiflere bak bir kaç güzergah çıkar.. yılgör e de sorup karar verelim..

murat abi! yarın basket düşünürsen, bende bacaklarımı iyi hissedersem eşlik ederim sana.. :)

@muradcaglidil

tamam abi.. kolay gelsin..

pazar günü alternatif olarak ömerli taraflarını keşife gidebiliriz.. ne dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@Barış Güney

Abi ben yarın kısa bir antrenman yapmayı ve kendimi yormamayı düşünüyorum açıkçası! Pek keyfim yok ondan yani

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

tamam canım sorun yok.. ne zaman kendini iyi hissedersin o zaman yaparız.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Barış Güney

tam olarak nasıl olucak rota aklında birşey var mı
harita da gösterebilir misin ?

• Beğen
yarın herkes bireysel takılıyor.. bende keşife çıkayım ömerli taraflarına.. bakarsın ömerli ye gitmişken göçbeyliye de giderim.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
bugün cengiz yargıç abimizin düzenlediği protesto gezisine katıldım.. yuşa tepesine kadar gidildi..dönüşte 2 ayrı kaza yaşandı (birinde ben vardım) neyseki kimseye birşey olmadı.. :)

@Barış Güney

güzel geçti mi etkinlik?

seninle konuştuktan sonra öğlen ben de çıktım.alemdağ tarafına gittim. gidiş yaklaşık 3 saat sürdü.şile yolundan döndüm. trafik çok yoğun değildi ama gene de tercihe şayan değil. dönüş hızlı oldu ve 1 saat bile sürmedi

Geçmiş olsun barış abi.
Dönüşte bizde balıkçı oltası,sinyal vermeden dönmeye çalışanlar,yola fırlayan teyze gibi bir kaç tane olay atlattık :)
neyse ki eve sağ salim dönebildik :)

• Beğen
teşekkürler.. bunlar türkiye de bisiklet sürmenin olmazsa olmazları... :) bende bugünü bir tetanos aşısı ve güzel bir yarayla atlattım.. :) ilginç gündü..

• Beğen
Tepkiler: sedat_slave
@Barış Güney

Barış abi geçmiş olsun bişeyin yoktur inşallah bi boşladık seni bi kazalar kendini yollara atmalar falan=)))

Geri