Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@yılgör

Teşekkürler Yılgör abi aslında o değil de Cannondale Caad x5 komple 105 var onda aklındaki o ama kendi bidikletimde şuan 2 seneki kondisyonuna geri döndü ve bisiklet almak için biraz para kazanmam lazım malum=)

saol yılgör.. yarınki turda haftasonu güzergahını belirleriz sen hazır ol.. :)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
o dediğin en fazla 1 dk oluyor..:D göreceğiz yarın :)

@Barış Güney
Yav sabah profiency vardı(yabancı dil hazırlığı atlamak için )ona girdim, çok erken kalktığım için eve gelince sızmışım biraz, uyanır uyanmaz aradım 7 de bostancı şubesini açmadı kimse telefonu.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
önümüzdeki turlara kaldın ozan.. yarın bisikletini alırsan cuma günü antremanını ihmal etme..

17 sinden sonra haftasonları olan turlara katılabilirim ancak , onun dışında özel durumlarda müsait olduğum günler olursa onlarada gelirim, haftaiçi zaman buldukça ferdi çalışıcam tabi öğleden sonra olacağı için uzun etaplar olmaz kısa etkili yerlerde.Ayın 7 sinde de yeni bisiklet geliyor hayırlısıyla. Çok güzel olcak herşey zamanla yerli yerine oturacak

• Beğen
yeni bisikletin şimdiden hayırlı olsun.. sabırla çalışırsan hikayenin sonu güzel olur..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Baris abi viaporttan sonra döndüm ve önemli olduğunu düşündüğüm bi yol ayrimında seni bekledim yolu karistirdin inşallah başına bişey gelmemiştir cnk ballicadada bekledim belki gelirsin die neyse bende.şimdi kurtdogmustayim keşif için geldim yollarda bi.sorun yok ballica yolunda daha ii hatta neyse biraz daha keşif yapıp geri donucem burdan.

• Beğen
Arkadaşlar selam. Kayışdağında oturuyorum, Aksarayda çalışıyorum. Şirketin personel servisi politikasını ve belediyenin toplu taşıma zamlarını protesto, ve kendimi düzenli spora zorlama adına yapabildiğim kadar düzenli yapmak amaçlı katlanır bisiklet aldım. İşe gidip gelecem. Evden Kadıköy 13 km, Eminönü-Aksaray 3 km, toplam 16 km yol var. Durumu bana yakın arkadaşlar var mıdır, veya hangi konu başlığında bu tarz bir yol arkadaşı bulabilirim? Şimdilik en uygun K.Bakkalköy Hal Kozyatağı İnönü Cad. Sahrayıcedit Minibüs caddesi Ziverbey Kadıköy rotasında gidip geliyorum. Tabii ki şimdilik kara kış günlerinde (Aralık-Mart arası) azaltabilir veya ara verebilirim diye düşünmekle beraber bu işi düzene bindirirsem ve hız kazanırsam niye bırakayım diye de geçiyor aklımdan.

doğaç kırmızı ışığa yakalanınca seni göremedim..bilmediğim bir bölge olduğundan ballıca girişini bulamadım.. tel den arayacağını düşünüp (tel yanımda değildi), hanım açıp gereksiz endişe edebilir mantığı ile hemen eve zıpladım.. :)sabiha gökçen üzerinden pendik kadıköy yaptım..

@mtsemiz

selamlar..çok güzel ve sağlıklı bir protesto.. :)sanıyorum bizim topikden size uygun yol arkadaşı yok malesef.. istanbul anadolu bölmüne yeni bir konu açınız..umarım birilerini bulursunuz..

100+kmleri görmenin gururunun yanında Ballicaya giderken çok keyifli ama dönüşte hem tek kalmamin hemde durmaksisin karşıdan esen rüzgarın motivasyon düşüklüğü ile keyifsiz oldu diye bilirim.

• Beğen
teşekkür ederim murat abi.. :)

bu arada doğaçcığım benim değerimi anladın dimi şimdi.. :p

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Kaçkardan aldım bisikleti az önce. Ve bakıma bırakmamın asıl sebebi olan sizinde turlarda duyduğunuz benim bisikletin orta göbeğinden gelen ses. Serkan abi yoktu yerine başka birisi bakıyordu.Ve vites ve fren ayarlarını bu adam yapmış. Doğaçla beraber kontrole götürdüğümüzde serkan abi frenlerin pedine baktı " iyi pedlerin sağlam " demişti.Ve herşeyi 80 lira üzerinden anlaşmıştık. fakat bu adama fiyatı sorduğumda 97 lira dedi. Dedim biz serkan abiyle 80 üzerinden anlaşmıştık. Bana fren pedlerini değiştirdiğini, ve bu yüzden 97 lira olduğunu söyledi.
Şimdi 1
Sen kimsin ki müşteriye sormadan parça değişimi yapıyorsun ?Ben sana frenlerın ayarını yap dedim , balatalarını değiştir mi dedim ? Hayır.Hadi yaptın diyelim, niye eski parçayı çöpe atıyosun ? Madem yeni parçanın fiyatını ekliyorsun üstüne, benim eski parçamı niye çöpe atıyosun kardeşim ?
2 o pedler gayet sağlamdı serkan abinin de kontrol ettiği üzere . Sen nasıl bir bisikletçisinki daha ömrünün 4 te 3 ü duran pedleri kalkıpta çöpe atıyorsun?
3. Benim o bisikleti ilk başta bakıma vermemin sebebi o uyuz sesin giderilmesiydi. Giderildi mi ? HAYIR !
Böyle bir bisikletçilik anlayışı olamaz gerçekten. Serkan abi ne kadar haberdar olmasa da , böyle çalışanları olduğu için en az o da elemanı kadar sorumlu bu durumdan.Lanet olsun götürdüğüm güne

ozan bakım parası alıyor işçilik parası hidrolik yağ değiştirmesine serkan benden 30 lira alınca bi dahada kaçkar ile işim olmadı valla artık parçaları takmasını öğrendim ayna kol yapraklarını değiştirme olsun ruble değiştirme olsun rubleyi çıkarmak için anahtarı var ayrıca ayna kolunda evet bunun dışında kendi vites ayarlarımı yapmayıda öğrendim senin anlayacağın herkez kendi bisikletinin mekanikçisi olacak ..nah ekmek yerler ondan sonra sadece parça almak için ihtiyacımız olacak ben yeni bir bisikletçi buldum kızıltoprakta velespitin biraz aşağısında artık sadece velespite bakıyorum bi de yeni bisikletçiye adı aklıma gelmedi velespitte kamil var severim o adamı..iyi çocuktur bu arada mehmet ali eski dosttur onada danışırım mekanik konusunda ustadır yeşille artık işim kalmadı burada anlatmaya kalkarsam uzun sürer deltaya gelince geçen uğradım orda bir iki adam var biri çakal turandır ................

Geri