Scudo Sports

Kadıköy - Specialized Sirrus Elite 2014 - Çalındı

Tepki
0
İsim
Ahmet Y.
Bisiklet
Specialized
merhaba, malum gecemiz 28 temmuz

hırsızlar bisikletin bağlı olduğu zincir tek hamlede kesmiş ve benim bisikletle beraber nispeten daha ucuz bir komşu bisikletini alıp gitmişler, uğraşlarımıza rağmen civar esnaftan ve polisten de bir sonuç çıkmadı

şimdi sizden yardım istemeye geldim, bisikleti nasıl elden çıkarmaya çalışırlar nerede satmaya çalışırlar siz daha iyi bilirsiniz,

$_86.JPG

yardımlarınızı esirgemeyin, yemeksepetini ayağınıza sereyim :)

iletişim numaram da bu : -507- -641- -80- -98-

Scudo
Selamlar, geçmiş olsun. İkinci el alışveriş sitelerini takip edebilir, facebook üzerinde satış yapılan gruplara bilgi ve yorum bırakabilirsiniz.

Uzucu bir durum gecmis olsun. Hirsizlar da artik nasil dikkatli olunup satilir biliyorlar. Ille de ederi fiyatinda satma pesinde olmadiklari gibi bu tip bisikletleri alan kisiler var ve ornegin ev konusunda diyelim ki birisi evinizi uzerine aldi parasini eksik odedi hemen baskasina satiyor kagit uzerinde ve o da gerekirse baskasina ve boylelikle geri almaniz imkansizlasiyor. Bisiklette de adam satin aliyor yerine gore uzun sure satisa cikarrmiyor yada calinti oldugunu bile bile ucuza alanlara satiyorlar. Onlar da reklam etmiyor tabi. Ornegin gectigimiz senelerde Izmirde iken otogarlarinin orada gelecek bir yolcuyu beklerden 3-4 kisi gelip aracimin yanina ucuza teyp var istermisin dedi. Hep calinti. Almadim almam da. Poliste biliyor ama adamlar mali yaninda tutmuyor ki tamam deyince alip seni goturuyor bir yere ya teybi veriyor yada kesebiliyor.
Lutfen ozellikle bu kadar degerli bisikletleri evinize alin nasil bir cesaret ki disarida basit bir kilidin korumasinda birakip gidebiliyorsunuz. Ben bisikleti birakip alisveris icin bile bir yere girmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahmet.yilmazcan
@bahadir3455 arkadas alenen mesaja eklemis ya numarasini

• Beğen
Hemen koymazlar siteye. Sahibinden i takip et. Letgoyu da izle. Ama vazgecme

• Beğen
Merhaba,
Geçmiş olsun.Sprey boya ile önce boyarlar.Bisikletinizin kendi orjinal renginde aramayın.

• Beğen
Geri