Scudo Sports

Kadıköy-Fikirtepe'de bisikletim çalındı! (Bulundu!)

Dostum şikayetinizi asla geri çekmeyin. Öyle bir bisikleti 200TL'ye alamayacağını herkes bilir. Bir malı çalan ile - Çalıntı malı satın alan kişinin suçu aynıdır.
O kadar meraklıysa gitsin faturalı ikinci el ürün alsın. Benim kadrom maşam jant setlerim boşuna faturalı değil. Kaldı ki koca bir bisiklet alıyorsun, bir zahmet faturalı alsaymış.

Technopat.net Recep Baltaş'ın bisikleti de aynı yolla bulundu, buraya bir link bırakalım ; (link)

Scudo
Bisikletinizin ilanını gören arkadaşa ufak da olsa bir jest yapmışsınızdır sanırım.

@Gökhan Akkaya Kesinlikle katılıyorum, bisikleti satan da kesinlikle masum ve suçsuz değil, bu işler ya tutarsa mantığıyla yapılıyor bence, tutma olasılığı da oldukça yüksek, bisikleti satsaydı çok temiz bir iş olacaktı, satamadı yakalandı, kaybettiği neredeyse hiç bir şey, zaten başkasından aldım dediğinde kolayca sıyrılıyor. Çalan kişiyle direkt bağlantılı olmasa bile bunlara pazar yaratıyor ve bisikletlerin çalınmasını teşvik ediyor, zaten kafası çalışan hırsız kendi başına alıp da internete ilan koymaz. satmaya çalışan kişi satın aldığı kişiyi bir daha hiç görmeyecek, görse de yakanlansa o da ben mahalleden birinden almıştım mı diyecek? son olarak tipine bakıp insanın iyi veya kötü niyetli olup olmadığını anlamak çok çok zor, askerlik sırasında öğrendiğim en önemli ders budur. tabiki yine de yargılamadığımı, sadece şu an için masumluğundan şüphe duyduğumu belirtmek istedim.

Konu sahibine geçmiş olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yzc61
@necronomicon o sekilde bulunmasi zor ya. Daha once abimin bisikleti calinmisti ama o sekilde bulamadik.

@Gökhan Selçuk bilmiyorum artik gerisiyle savci ilgilenecek. Ben kimsenin hakkina girmek istemem ama kim bu bisikletin pazarda satildigina inanir ve 200 tl! Bu anca cok saf bi insan olmali yada calintili oldugunu biliyoe ama bunu bilmemezlikten geliyordu

@Gökhan Akkaya o acidan cok haklisiniz cekmedik zaten. Bakalim surec devam ettikce ne olacak. Cuma pazarindaki adami bulacaklarini soyluyorlar.

@Eroseros valla ben her saat baktigim icin baktigim an buldum.

@Yalchinosis kesinlikle o konuda hem fikiriz. Ben gene iyi niyetle bakmaya calisiyorum. Calinan belli olsa da zaten caydirici cezalar yok maalesef gene yapacak bunu yapan adam. Tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
Bundan böyle yatağın başucunda muhafaza edersin artık :kahve: GEçmiş olsun :okyrm:

Sizin adınıza çok mutluyum..Darısı benim de başıma.

Yapanın yanına kalmamış, güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: karanfill
Hadi geçmiş olsun çok sevindim ... :harika:

Geçmiş olsun, bisikletinize kavuşmanıza çok sevindim. Peki bir şey soracağım, bu bisikletin size ait olduğunu polise nasıl ispatladınız? Fatura vd. göstererek mi? Çünkü bir arkadaşımın da başına benzer bir olay gelmişti, polisin ilk sorduğu şey fatura olmuştu. Siz nasıl ikna ettiniz polisi?

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
@Birhan K. Valla oyle birsey sormadilar. Belirleyici olarak sprayle boyadigim yer vardi. Zaten cok emin gorunce beni gerek duymadilar heralde. Babam abim eniste filan gittik baya. tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Geri