Scudo Sports

Kadıköy-Fikirtepe'de bisikletim çalındı! (Bulundu!)

polismi irtibata geçti sahıs ile nasil hallettiniz kisa bilgi aktarirsaniz.

Scudo
@Yzc61
Haydi gözünüz aydın. Bundan sonra bisikleti yatağa yatırıp kendiniz yerde yatarsınız artık :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ne de güzel böyle haberler görmek, geçmiş olsun çok, umarım bisikletinizi yanınızdan ayırmazsınız bundan sonra! @Yzc61 :harika:

Gecmis olsun. Mutlulugunuz yuzunuze ve gozlerinize yansimis. Ne kadar sevindim anlatamam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçmiş olsun.
@Yzc61
Benim gözümde bir malı bit pazarı tarzı yerlerden değerinin çok çok altında üç beş kuruşa alanlar; en az hırsızlar kadar suçludur.Onlar satın almasa,hırsızlar da çalamazlar

Hocam geçmiş olsun. Bisikletinize kavuştuğunuza çok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: Yzc61
Şu yüzündeki sevincin gülümsemesi ne kadar güzel :)
Çok mutlu oldum inan ki.
Olayın biraz daha ayrıntılarını anlatır mısın? Bize de kılavuz olsun. Nasıl aldınız adamın elinden vs. :)

• Beğen
Evet kardeşimin bisikletini kurtardık. Benim bisikletim de çalınmıştı. Bulamadık. Ama bu sefer yanlarına kalmadı. Adam 'Yok o verdi yok buradan aldım' diye hala palavra sıkıyor. Hep çelişki ifadeler. Savcılıkta şuanda. Ailesi şikayetimizi geri almamız için rica ediyor. Ama sırf ibret olsun diye davayı savcılığa bıraktık. Benim canım yanmıştı. Başkaların yanmasın. Bisikletlerinizi koruyun.

Geçmiş olsun.

• Beğen
Hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Olayi kisaca anlatmak gerekirse. Ayin 2’sinde bisikletimin calindigini farkettim. Hata olarak calindigi anda sikayet etmedim birsey cikmaz, polis fazla ilgilenmez diye(direk olarak sikayet etmekte cok fayda var) daha sonra ilana mesaj attim cevap vermedi. Aradan bir gun gecti bu sefer aradim. Ilk aradigim numara babasina aitmis. Konustuk ogluma haber vereyim donsun sana dedi. Daha sonra oglu aradi konustuk bende yeni aldim filan dedi. Bisikleti gormemin imkani var mi falan diye aksam sozlestik. Daha sonra adama gitmeden once İçerenköy Karakol’a gittik. Oradan asayis haber verdiler. Sivil polis geldi bizi yonlendirdi boyle boyle yap diye. Sonra gittik bulusacagimiz yere. Baktim apartmandan cikarken bisikleti gordum bi sevindim filan. Adam kendini tanitti selam verdi. Ben bisiklete bakarken sivil polis nereden aldin bisikleti dedi. Pazardan aldigini soyledi. Sonra karakola gittik ifade verdik. Adam sucsuz oldugunu soyluyor birisinden almis 200 liraya simdi o kisiyi bulmaya calisiyorlar. Olayin sonu nolur bilmiyorum adam acisindan. Sonuc olarak bisikletimi geri alabildigim icin cok mutlu ve sansliyim.

@Yzc61 geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur. benim bisikletim de apartman girişinden çalınmıştı kamera kaydı bile vardı hırsızlık masasına ilettik pek aramadılar sanırım . biz de (eşimin aklına geldi) mahallede bisiklet süren kalabalık çocuk grubuna durumu anlattık bisikleti tarif ettik ve bulurlarsa 100 tl vereceğimizi söyledik polisten önce çocuklar buldu bisikleti . bu olay denizli'de oldu tabi orası istanbul.. kolay gelsin en kısa zamanda bulman ümidiyle

@Yzc61 hocam sen bulmuşsun bile biz yazana kadar :)

vay be ilk defa çalınan bisikletini bulan bir kardeşime rastlıyorum. vallahi helal olsun. azını yüzünü döktünüz inşallah.

• Beğen
@aeneskral
Allah,sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş.
İnşallah diğer mağdur kardeşlerimiz de bisikletlerine kavuşur.

• Beğen
çok güzel bir haber çok mutlu oldum...darısı benim başıma :) inşallah bulurum diyeceğim ama 2 ay geçti kamera kayıtları olmasına rağmen....

bence cocuk cidden birinden almış olmalı ki halka açık ilana koydu ve satmaya calisti. zaten öteki türlü riske girmez ve 3e 5e sigara parasına verirdi birilerine. Zaten calan kisi Boyle yapmış hemen belli yani, okutmuş. çok ama çok serefsiz var bu ülkede. varmış daha dogrusu. "benim boğazımdan haram para geçmez kardessss, sen merak etme" diyip güven verip insanları dolandırıyorlar. neler neler oluyor. benimde basıma geldi. neyse iyiki bulmuşsun bisikletini, sansliymissin. allah beterinden korusun. keyifli sürüşler

Geri