Scudo Sports

Kadıköy Barajı 14 Mart 2010

Scudo
@Metehan Mendi

Çok teşekkürler, işaret ettiğiniz uyum ve keyfi sonuna kadar yaşıyor ve bunu elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Gezilere hep birlikte çıkmak üzere yorum için teşekkürler...

@sonEr´´

Sağolsunlar yurdum insanı misafirperverliğini bir kez daha gösterdi. Lokma ve ayranını paylaştı bizimle. Umarım bizim yaşıtlar da bu örneklik durumdan bir pay çıkarıyorlardır.

@MEHMET ŞEKER

Gezilerin nasıl keyifli olduğunu biliyorsun, söylemeye gerek yok; "artık bir daha ki sefere" diyoruz ama Haluk ağbin de güzel bir yanıt vermiş doğrusu, bana fazla söyleyecek birşey bırakmamış.

@haceli yılmaz

Bir elem keder olmadığı sürece turlarımız ve paylaşımımız devam edecektir. Her tur kendi sürprizini kendisi yaratıyor. Yorum için çok teşekkürler.

@CEM ATEŞ

Bisikletlerimizi aldık ve "Dün bir bugün iki" deyiverdik. Bahar yakalaşıp günler uzadıkça katılım da çoğalacaktır. Dostluğumuz ve arkadaşlığımız doğayı seven herkese açık.

(Tüm yorum yapma inceliğinde bulunanları yanıtlayacağım ama bazen zamanım yetmiyor)

...

@yunus coşkun

Sevgili kardeşim Yunus (aslında içimden oğlum demek geçti :)), bizim için 16 da bir 66 da 76 da. Yeterki iste, hoplayıp zıplayamasakda yüreğimizdeki hoplamaları, sevgiyi paylaşırız sen gibi genç dinamik arzulu bir delikanlı ile.
sevgiyle sağlıcakla kal.

Yunus'a NOT: Türkçemizi güzel kullanalım 3-5 harfi yerine oturtalım :)

Selamlar.Yine çıkmışsınız yollara:)İyi bir grup olmuşsunuz...Belirtmeden geçemeyeceğim.Hakan ve Harun beyin t-Shitleri hoşuma gitti.Şu yaşıma geldim ben hiç giymedim.Sizler giymişsiniz:)Film tadında kareler,öykü tadında anlatımla birleşince sinema filmi gibi izledim gezinizi bir solukta...Tebrik ederim.Güzel tur olmuş.Bayağı bir keyif almışsınız...Paylaşım için teşekkürler...Kazasız sürüşler...

@Zekeriya Gecenoğlu

İstinye, Yeniköy, Tarabya, Sarıyer .... diyerekten giden o güzergahın hastasıyım. Nedeni ise askerlik vazifemi Sarıyer askerlik şubesinde yaptım. İkamet istinye görünce bir anda o günlerim aklıma geliverdi.
Bahar gelsin hele bir, o zaman umalım buluşacağız.
Sevgi ve muhabbetim ile :)

@KAMİL TABAK

Teşekkürler Kamil ağbi, olayın özünü çok iyi belirtmişsin.
Dostluklar yaşıyoruz. Günümüzde unutulmaya başlayan, hor görülen kavramları en saf halleriyle soluklamanın keyfi içindeyiz.
Fotoğrafların çekilmesi yanında bir de etkinliğin kameraya alınması gündeme geliyor ki bunu da atak ve dinamik çizgisiyle "Genç Kurt" Harun, başarıyla sürükleyecek.

@Eren AYDIN

İçtenlikli sözlerin için çok teşekkürler. Bisiklete binmek de, etkinlikleri paylaşmak da ayrı bri keyif, hepsine elimzi erdiğince yetişmeye çalışıyoruz.
Bizim "Lokma" diye tabir ettiğimiz yiyecek çeşidine bir çok bölgede farklı isimler veriliyor. "Gödek" de bunun bir başka adı. Duymuştum.
Çocukluk dediğin çağ, hep sıcak ekmek üzeri yağ ile geçti, üzerine salça, tuz, bal, reçel, kolayda ne varsa ondan sürülürdü, zaten bizler de bir an önce o ekmeği elimize alıp dışarıya kaçmaya, arkadaşların yanına gitmeye can atardık, ne olduğuna bakmazdık bile.

@Murat CER

Biz de sizin bu içten yorumunuzdan keyif aldık. Teşekkür ederiz.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkür ederiz, iyi niyetli dileklerin için.
Cube'ler senin Giant'ın kırmızına yaklaşamasa da benzer bir "parlaklığı" yakalıyor. Karelerin güzelliği biraz da bakan gözün duyarlılığından kaynaklanır. Beğeniyor olmana seviniyoruz. Hep söylüyorum, bu yaz bir faaliyet ayarlayalım da şu "kırmızıları" saros boylarında maviye katalım...

@kizak

Nazik ve sıcak yorumlarınız için bizler teşekkür ediyoruz. Fotoğraflarla birlikte sizi gezinin içine katabilmişsek ne mutlu bizlere. Söylemiş olduğunuz (grup disiplini, sohbet...) kavramlara "gözümüz gibi bakıyoruz." Onlar bizi ayakta/pedalda tutan değerler.
Sevimli dostlarımız, bizim yaşamlarımızın birer parçası adeta. Doğayı seven onu bir başka parçası olan "sevimli dostlardan" nasıl uzak olur.

@gokhan erdogan

Sevgili Gökhan kardeşim; "Hiç boş durmuyorsunuz" deyince David Thoreau'nun "Yürümek" adlı yazısındaki bir sözü aklıma geldi, diyor ki: "Ne tuhaf değil mi? Evlerinin önünde ayak ayak üstüne atmış bana hayretle bakan bu zavallı kişiler, ayakların bizlere oturmak için değil yürümek için verildiğini unutumuş gibiler"
Pedallarımız ve ayaklarımız hiç durmasın...
@philykia

Yorum için çok teşekkürler, gözümüz sürekli hava durumunda, uygun bir boşluk bulduk mu, pedallar dönüyor.

@doğan erdem

Teşekkürler Doğan hocam. dediğin buluşma işini planlayalım. Güzel bir etkinlik yaparız. Seninle pedallamayı özledim. Ne günlerdi onlar...
Suriye konusunda Mayıs ayında bir arkadaşım tur düşünüyordu ama sana ne kadar uyar bilemiyorum. Yazın dediğin gibi çok sıcak olur oraları.

@Murat İçlek

Yorum için biz de çok çok teşekkür ediyoruz. Kondüsyon konusunda ciddi bir iddiamız yok; bisiklet bizler için doğayı, yaşamı soluklamanın keyifli yollarından bir tanesi...

@mehmet sevinc

Yorum için teşekkürler Mehmet...

@varol bisiklet

İçten yorumunuz için teşekkürler, fırından çıkmış bir ekmeğin ve lokmanın kokusu insanı büyülemeye yetiyor gerçekten. Dediğiniz gibi bir de bunu doğada yaşıyorsanız tadından yenmez. Ne şanslıyız ki bunları gerçekleştirecek ortama sahibiz. Umarım ve dilerim ki herkes böyle güzel şanslar yakalasın yaşamda.

@Cihan Aydan

Bu güzel yorum için teşekkürler.
Tshirtler herkesin farklı seçimlerini yansıtıyor. Biz biraz daha çarpıcı renk ve desenlere yoğunlaşmış durumdayız.
Sunumu beğendiğine sevindik, film arasında "Alaska, Frigo, Buz" diye bağıran da olmuştur umarım:)

@Zekeriya Gecenoğlu

Çok teşekkür ederiz yorumun için Zekeriya. Ekmeklerin kokusu bizim d ehala burnumuzda, en kısa sürede bir tur daha yapacağız oraya ama mevsim gelsin diyoruz, Domatesler, biberler, salatalıklar olsun hele.
İstanbul'da dediğin gibi bu tür yerleri bulmak kolay değil, o yüzden şanslıyız ve şansımızı değerlendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Bir gün yolun buralara düşerse böyle bir tur düzenleriz.

@CREST

Yorum için teşekkürler, fotoğrafları ve sunumu beğendiğine çok sevindik.

Rica ederim...Hakan Bey o kadar güzel bir film olmuş ki geziniz film arası bile vermeden izledim:):):)Yeni t-shitlerinizi görmek isterim renkli renkli ve ilginç simgeleri olan...:):):)Sizlere yakıştığı düşüncesindeyim.Nede olsa hepiniz 15 yaşından büyük durmuyorsunuz:)Ben bulunduğum yerde sizlerin yaşında bisiklete binen görmedim!Gruptakileri ayrı ayrı tebrik ederim...Bu bisiklet aşkınız hiç bitmesin...

@Hasan Bahri Toros

Kostümünüz ile topiğimize şeref verdiniz, Hasan bey.
Hayata bakışınızın resmidir bazen giysiler ve yapılan işler. Sizin radikal ve dışa vurumlu giysi ve eyleminiz çok şey ifade ediyor.
Tüm yaşamınızda sürmesini temenni ederken teşekkür ederiz.
sevgi ve sağlıcakla kalın

@Cihan Aydan

Cihan bey, Hakan, Haluk, Harun, A.Murat, Recep,Mehmet, Murat, Rahman, Özgür ve daha birçok arkadaşımız var grubumuzda. Hakan abiniz başta olmak üzere tüm dostları zaptetmekte güçlük çekiyorum . Bulsalar hergün bisiklete binecekler, hergün değişik renkli kişiliklerini formalarıyla yansıtacaklar.
İnanın böyle çoşkulu ve hergün minimum 2 kez yüz yüze görüşecek kadar sıkı fıkıyız. Velhasılı anlatmam mümkün değil bu grubu.
sevgi ve muhabbetimizle

@KAMİL TABAK

Ne mutlu sizlere...Bu kadar kalabalık olmak çok güzeldir mutlaka...Keyifli sürüşler yaparsınız.Bol bol güler eğlenirsiniz...Bu yaşta hala çocuk olamanız harika...Yeni paylaşımlarınız nasıl olacak kimbilir...:)Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

Geri