Scudo Sports

Kadans Bisiklet Mağzamızdan İlk Görüntüler...

Fatih Ertörün

Forum Bağımlısı
Tepki
1.022
Sevgili forum Dostlarım Merhaba,

Bugün Sizler ve bisikletforum.com sayesinde bu adreste bir bisiklet mağzası doğmasına şahitlik ediyoruz.4 yılı aşkın süredir 2.el bisiklet ve yedek parçalarının satışını yaptıktan sonra bu işi geliştirme kararı alıp İzmir Karşıyaka Bostanlı semtinde Aşağıda resimlerini görmüş olduğunuz mağzamızın hazırlık çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız.Bundan böyle, 2.el satış işlemlerine hem resmiyet kazandırmış ve belirli bir sisteme oturtmuş bulunuyor hem de servis-bisiklet kiralama ve güvenli sürüş eğitimleri gibi hizmetleri siz sayın müşterilerimize sunuyoruz.

Saygılarımla
Kadans Bisiklet
Fatih Ertörün
0533 659 17 56
1785 sok.no:62 / A Berfin Apt. Bostanlı Karşıyaka İZMİR

Scudo
Abicim hayırlı uğurlu olur inşallah. çok sevindim bi dükkan açmana. :) Bol kazançlar...

( Ayrıca dükkanda o TREK yol kadrosunu göremedim , satıldı galiba. ama o karbon scott cr 1 i almayı düşünüyorm en kısa zamanda :)
tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun, çok sevindiö. En kısa zamanda İzmir'e gelip yanınıza uğrayacağım. Aklımda birkaç parça var öncelikle sizden almak istiyorum.
Bol kazançlar.

Dükkanı geçen hafta ziyaret ettim . Oldukça güzel , iyi parçalar var . Hayırlı işler dilerim .

İzmir'de bisiklet piyasasının büyümesi biz kullanıcıları da memnun ediyor , rekabet nedeniyle kalite artıyor ve fiyatlar düşüyor .

Hayırlı olsun.Artık sizin dükkana daha fazla bakacağız. :)

Hayırlı olsun abi senın adına sevindim.İzmire geldiğimizde uğrayacak bir kapımız daha oldu :)

Fatih Abicim hayırlı olsun dükkandan bahsetmiştin ama ben böyle birşey hayal edememiştim. :eek: Rüya gibi harika olmuş. Yalnız ''Kadans Bisiklet'' adı çok yabancı geldi. İnşallah en kısa zamanda alışırız. :rolleyes: Camın önünde duran bisiklette diğer bisikletler gibi harika. Dükkanında bulunan ufak tefek işe yarayacak olan malzemelerinde fiyat listesini ve özelliklerini forumda paylaşırsan çok daha iyi olacağına eminim. :) Tabii bu benim düşüncem sizin düşüncelerinize de saygı duyarım... ;) Görüşmek üzere. Hayırlı işler.

Hayırlı olsun tam adresi de belirtirseniz biz bisikletseverlere memnun oluruz.Kolay gelsin....

Öncelikle hayırlı olsun , şahsen ben gittim dükkana , gayet güzeldi hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim . .

Hayırlı olsun Fatihcim, esnaflığı beğendiğim bir arkadaşsın, olumlu yaklaşımının satışlarına yansıyacağından eminim. Tam adresi bilirsek geldiğimizde uğrarız, saygılar, sevgiler

Hayırlı olsun.Bol kazançlar...

@Yusuf Z. Şipal

KADANS BİSİKLET
-----------------
Adres: 1785 sok. no: 62 / A Berfin Apt.Bostanlı Karşıyaka İzmir

(Karşıyaka'da Girne bulvarındaki yenilenen İş Bankası'nın yanındaki sokaktan dönünce (Bağcı parkının olduğu cadde) 3.sokaktan sağa dönülür ve sokağın sağ tarafında yaklaşık 50 mt sonra)

Hayırlı olsun Fatihcim. Çok temiz ve özenilmiş gözüküyor. dağımıklı yok gözü yormuyor. Kısacası harika. En kısa zamanda uğrayacağım...

Fatih geç bile kaldın.. Sana yakıştı bu iş.. Dahada büyüyeceğine eminim.. Allah bereket versin..

Hayırlı olsun. Kazancı bol olsun. (Yeri gelmişken, elinizde 16.5" yada 17" kadro var mıdır?)

sevgili fatih ...askerlik sonrası yapman gereken atağı iyi bir zamanlamayla yaptın kardeşim.....senin insani değerlerinin kıymetini bilen dostların seni muzaffer kılacaktır...............sana tüm samimiyetimle hayırlı işler ve başarılar diliyorum..

Selam Fatih'cim... İstanbul'dan yeni mekanını resmen görmüş olsamda adına çok sevindim. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Şuna inan benim diyen mekanda bu kadar çok altenatif yok. En kısa zamanda yanına gelip ziyaret edeceğim... Tekrar tekrar canı gönülden hayırlı olsun kardeşim... İstanbul'dan selamlar... :)

Geri