Scudo Sports

Kaçkarlar'dan Samsun'a

selam belirttiginiz tarihler bana uygun gozukmekte turunuza katilabilir miyiz acaba?ben yeni izmir antalya turundan geldim.kondisyonum iyi.istanbulda oturdugumdan turunuza tam olarak nereden baslatacaginizi bildirirseniz ona gore organize olabilirim.kolay gelsin.

Scudo
Cihan kardeşim alınma ama tam olarak nerden başlıyacağımı yazmıştım. Biriki satır aşağıya bakarsan görürsün, tekrar yazmaya üşeniyorum çünkü :D . Son duruma göre 8 temmuz pazartesi günü sabah 9:00 gibi Hopa'da otobüsten inmiş oluruz sanırım. Benle beraber Çetin Ulutaş var. Ardeşenli Cemal de gelirse o da var. Sen de gelirsen :in: tur daha canlı geçer.
Turda önemli olan güzel samimi arkadaşlıklarla doğu karadenizin yaylalarının temiz havasını solumak ve sahilden deniz eşliğinde pedallamanın keyfini çıkarmak. :in: ama kaçkarlarda belirttiğim rotaya bağlı kalmak istiyorum.

İstenmeyen nedenlerden ötürü turumuzu 9 günden 7 güne indirdik.
Buna göre tahmini plan şöyle ;

08.temmuz: Hopa-Batum-Ardeşen ; 120 km
09.temmuz:Ardeşen- Çamlıhemşin-Zilkale-Çatköy-Yaylaköy-Hacivanak köyü (2580 m) ; 70 km
10.temmuz: Micavit gölü-1.zirve(3300m)-Yıldızlı gölü-Karmik -2.zirve(2900m)-Apivanak-3.zirve(3065m)-Öküzyatağı gölü-Büyükdeniz gölü-Yukarı Kavrun-Ayder tesisleri-Ardeşen ; 65 km
11.temmuz:Ardeşen-Rize-Trabzon ; 122 km
12.ağustos:Trabzon-Görele Giresun(Keşap); 119 km
13.ağustos:Giresun-Ordu-Perşembe-Fatsa ; 118 km
14.ağustos:Fatsa-Samsun ; 108 km

Ben ve Çetin Bey (ve belki İstanbul'dan Cihan Bey) ayrı yerlerden 8 temmuz pazartesi sabahı saat 8 gibi Hopa'da buluşacağız. Cemal kardeşim de bize orada karşılayarak 3 silahşör Batum'un yolunu tutacağız. Turun Kaçkar ayağında Cemal kardeşim bizimle olacak. Turun 2. ayağının ilk durağı Trabzon. Pansiyonda. Görele'den geçerken Serkan Namazcı kardeşim de bizimle buluşmaya müsait olur mu bilmiyorum. Finiş arifesinde Fatsa'dayız.Orada da Can Kardeşimle buluşacağız. Ne kadar güzel bişey şu bisiklet ve bisiklet kardeşliği. Güzellikleri paylaşan insanların içinde olmak şerefine sahip olduğum için çok şanslıyım ve de mutlu. Samsun'da da bu rotayı geçen senelerde yaklaşık birebir turlamış olan Tamer Bey bizi misafir edecek. Ben daha ne isteyim ; tabiat,bisiklet ve mükemmel dostluklar.

Bir çok turcu arkadaşa son iki haftadır yardımcı olduk,gezilip görülecek yerlerden çadır atılacak yere kadar,hatta bazılarına belli km boyunca eşlik ettik.14 Temmuz'da büyük bir ihtimal sizinle Ünye'ye kadar eşlik ederim.

Tarihleri uydurabilseydim ben de katilirdim. Malesef iki haftayla kaciriyorum. Ben de bu tura benzer bir tur plani yaptım. Temmuzun 18i gibi Ardeşen'den baslayacagim. Katilmak isteyen olursa cok memnun olurum.

6 ağustos tarihine kadar Samsun'da olucam, yolunuz düşerse haber vermeniz yeter.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bingöl
Merhabalar,
Bu hafta sonu ayın 19'unda Samsun/Havza'da bir kaç bisikletçi arkadaş ile buluşup tura çıkacağım. Daha önce uzun tur deneyimim hiç olmadı. En fazla 100 km yaptım gün içinde. Tur için tüm ekipmanlarım hazır. Daha önce bu turu yapan kişilerden bilgi rica ediyorum. Uzun ve eğimi yüksek çok fazla yol var mı? Sivas'a kadar kaç günde gidebilirim? (ayın 26.sında iş başı yapacağım için 25.inde Sivas'da olabilir miyim)
Dikkat etmemiz gereken bölgeler var mı? Nerelerde kamp atmalıyım.

Teşekkürler.

Geri