Tuncer Bayık
Daimi Üye
- Tepki
- 303
Arkadaşlar bu yaz evde oturmak yok. Bu yaz için değişik planlar yaptım.Yalnız tur yapmayı sevmiyorum. Zamanı belirttiğim zaman aralığına uyuşan olursa beraber gidelim. Bazıları Ramazana denk geliyor ama bilmiyorum belki çıkarım. Karadeniz turuna kim müsaitse bekliyorum. İznik turuna İstanbul, Yalova,İzmit vs çevreden bekliyorum.Sivas çevresi doğal güzellikler turuna da bu çevreden arkadaşlarla yapalım.
PLAN-1 Doğu Karadeniz
Zaman: 30 haziran-7 temmuz veya 28 temmuz-4 ağustos arası.
Rota : Rize (Ayder yaylası) - Samsun veya tersi istikamet.
PLAN-2 İznik Gölü çevresi
Zaman: 10-29 Ağustos arası günlerden biri (bayram sonrası )
Rota : Yalova - Orhangazi giriş ve çıkışlı İznik Gölü çevresi tam tur ya da Boyalıca'dan tepelere Tevfikiyelerden dolaşarak -Yalova (2. gün oluşturursak İznik girişinde bir gece çadır )
PLAN-3 Sivas çevresi doğal güzellikleri turları.
Zaman: Temmuz ayı içi hafta sonları 2 günlük çadırlı. ( 7-8 temmuz, 14-15 temmuz, 21-22 temmuz, 28-29 temmuz, 4-5 ağustos.)
Rota : Tödürge gölü (80 km), Gürün-Darende (190 km), Gemerek (120 km), ...
PLAN-1 Doğu Karadeniz
Zaman: 30 haziran-7 temmuz veya 28 temmuz-4 ağustos arası.
Rota : Rize (Ayder yaylası) - Samsun veya tersi istikamet.
PLAN-2 İznik Gölü çevresi
Zaman: 10-29 Ağustos arası günlerden biri (bayram sonrası )
Rota : Yalova - Orhangazi giriş ve çıkışlı İznik Gölü çevresi tam tur ya da Boyalıca'dan tepelere Tevfikiyelerden dolaşarak -Yalova (2. gün oluşturursak İznik girişinde bir gece çadır )
PLAN-3 Sivas çevresi doğal güzellikleri turları.
Zaman: Temmuz ayı içi hafta sonları 2 günlük çadırlı. ( 7-8 temmuz, 14-15 temmuz, 21-22 temmuz, 28-29 temmuz, 4-5 ağustos.)
Rota : Tödürge gölü (80 km), Gürün-Darende (190 km), Gemerek (120 km), ...