Scudo Sports

kaçkar kış antreman yarışları

@bandivan

mesela bunun rengi güzel sana gider gibi satıcılar falan var :)

Scudo
Duyguny sen ne terbiyesiz bir cocuksun, agzına kırmızı piper surmek lazım!!!!
Sana 10 gün çamurda yüzmeme cezası veriyorum!

@Oguz Ozcelik

gerçektende öle oğuz abi katılıyorum eğer gölet olucaksa.. bendede 2.3 olta var bende getiriyim:) geçen seneler ki durumları gördük... bırak bisikletle yarışmayı yürüyerek bile aşamadığımız parkurlar oldu
inş. yarış öncesi yağmur yağmazda ozmn yapıcak şeyleri kalmaz :D ee artık kovalarlamı su dökerker parkura ki bataklık olsun:D:D...inş.o duruma düşmeyiz hee hafif çamur olsun isterim ağzım yüzüm çamur olsun ama yeterki şu bisikletimden inme fırsatım olmasn

aslında çamur sorun değil yeterki temizlemek içinyeterli olanaklar olsun

peki bu yarışta seneye 2010da olacağımız kategoride mi yoksa 2009da yarıştığımız kategoride mi olacağız geçen sene malum antreman yarışıda vardı

@mustea7

2010 da hangi kategoride ise kişi orada yarışacak,malum son 2yarışta kategorisi değişmiş oluyor.. Geçen senede Cumhur ilk yarışı junior yarıştı ama sonraki puanlı yarışları u23 yarıştı.

• Beğen
Tepkiler: Cumhur Boyraz
hımm mantıklısı o zaten mert gerçi bana farkeden yok genede

@Mert Bağcılar

adamım bu senede elite koşarım artık :)

@cumhur

Yakışır kardeşime :cool:

:)..özletme,tüm yarışlara gelde yüzünü görelim.

• Beğen
Tepkiler: yamaç kolatan
İsmail sende under gircen kardeşim..yoksa elit mi? :):)

ben ce girin lowww elite olarak bakarsınız 1. gelirsiniz muam ı geçerseniz...;??Başında külahıyla muam'ı...

selamlar herkese...

acaba son durum nedir?,
20'sinde olucak yarış için servis kaldırma imkanı varmıdır kaçkar bisikletin? yada ulaşım nasıl yapılabilir çekmeköy'e?

avrupa yakasında gidicek olursa beraber gitmek isterim..

Geri