L Lütfü Çolak Forum Bağımlısı Kayıt 15 Eylül 2004 Mesaj 1.249 Tepki 1.804 Şehir İstanbul 24 Aralık 2006 #42 tüm yarışmacılara başarılar diliyorum. yarın görüşmek üzere...
T tayfur Forum Bağımlısı Kayıt 22 Mayıs 2005 Mesaj 1.621 Tepki 993 Şehir İstanbul 24 Aralık 2006 #43 Yarışa gelemiyorum! Olacak iş değil. Babam kendini iyi hissetmediğini söyledi ben de araçsız kaldım. Arabasız gitmek de istemiyorum. Zamanında ehliyet alacakmışım demekki. Herkese başarılar yarınki yarışta.
Yarışa gelemiyorum! Olacak iş değil. Babam kendini iyi hissetmediğini söyledi ben de araçsız kaldım. Arabasız gitmek de istemiyorum. Zamanında ehliyet alacakmışım demekki. Herkese başarılar yarınki yarışta.
bikergrrl Forum Bağımlısı Kayıt 18 Ocak 2006 Mesaj 1.096 Tepki 756 25 Aralık 2006 #44 @otec tesekkur ederiimm olsaydi ben icinde olurdum emin ol zaten gelemedim diye kendimi kotu hissediyorum cok eglenceli olmuusss neyse konuyu degistirelim bir dahakine
@otec tesekkur ederiimm olsaydi ben icinde olurdum emin ol zaten gelemedim diye kendimi kotu hissediyorum cok eglenceli olmuusss neyse konuyu degistirelim bir dahakine