Scudo Sports

Kaçkar Bisiklet ve SDS (Sıradışı Sporlar) Antrenman Yarışları 1

Serkan Yazıcı

Daimi Üye
Tepki
771
http://img336.imageshack.us/img336/9378/vbnm047dm5.jpg

Kaçkar Bisiklet ve SDS (Sıradışı Sporlar) Antrenman Yarışları puanlı serinin ilk yarışı 24.12.2006 pazar günü başlıyor.

Kayıtlar yarış günü kayıt masasından yapılacak. Kayıt için verilen zaman ise 09:00 ile 09:45 arası. Yarışın başlama saati ise 10:00.
Parkur ormana ilk girişte sola yukarıya doğru çıkan yolu takip ettiğinizde tam karşınıza çıkıyor. Vakkorama koşu parkurunun yani otoparkın hemen sağ tarafı.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Scudo
http://img173.imageshack.us/img173/7434/belgradkrokikd7cp1.jpg

Kırmızı noktalı yer, otopark ve yarış parkurunun başlangıcıdır.

Pazar Belgrattayız Şimdiden her keze başarılar .....
Bakalım hava nasıl olucak :D

oh be bende ne zaman yayınlanacak diyordum yarış ilanı neyse sağol serkan orada görüşmek üzere arkadaşlar

Arkadaşlar haftasonu parkurdaydık, parkur son derece eğlenceli, hızlı etapları, sıkı yokuşları olan bir yapıya sahip, öncekinden biraz daha teknik, özellikle yüksek süratta bisiklet hakimiyeti gerekiyor, yaprakların görünmez kıldığı oluklar temkinsiz sürücülerin havalanmasına neden olurken, aniden değişen parkur hatları tekerlerinizin ister istemez ani olarak yerden kesilmesine sebebiyet veriyor :) Herkesi bekliyoruz çok eğleneceğiz, muhtemelen yağışlı ve soğuk olacak yani bir kış belgrad yarışından bekleyeceğimiz tüm eğlenceyi bize sunacak :D

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kılıç
hakan abi bu sefer senin arkandan devam edecem ban yolu acarsın diye heh heh heh heh

Geçen seferki parkurda kalp krizi geçiriyordum, bakalım sıkı yokuşlu bir parkurda ne krizi geçiricem. :D Ben gene babamla geliyorum, 1 ay önce feci tozumu atmıştı, tekrar parça parça edicek beni büyük ihtimalle bu yarışta. Utanıyom. :D:D

Ben de gelmek istiyorum arkadaşlar, ama hepinizi geçerim baştan söyliyim... :)

@hakan_the_rider

Eğim 1-2 derece daha artıyor, bozuk zeminli tırmanış(lar?) başlıyor, iniş(?) biraz daha denge (akıcılık) gerektiriyor, zira dönemeç köşelerinde 100 yaşından büyük abilerimiz var :D (...tohum,kozalaktan aşina olduğum nebatat...) Oluklar parkura paralel, yani biraz dikkatli olunduğunda sorun yok hatta adrenalin var :D İlk defa(Kasımdakinde yoktu)kısacık bir patikamız(single-trek) var. Parkur tam 5 km uzunluğunda. Elitler ve U23 ler 6 veya 7 tur olur.
Çukur ve oluklarda biriken yağmur suları olacaktır, toprak suyu emdiği için zemin daha ağır ve yorucu olacaktır. Ön çamurluk takmanızda ve yarışa yedek ayakkabı,çorap,giysi getirmenizde faide vardır... ;)

Bu faideli bilgiler için Uğur arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim, borcumu bu pazar günü öderim. :D (Yahu yandık bittik bu yarışta da :D)

ewet ugur ve hakan abimizin dedıgı gibi bu seferkı parkur bıraz teknık ıstıyor bende oradaydım gercekten ınıslerde bıraz teknık gerektırıyor,ınıslerde anı donusler olacak, cok eglencelı olacagını dusunuyorum, biraz yorucu olaan bi yokus var orayı gectınızmıde zorlu ınısler olacak:):):):)

bu gün biraz antreman yaptım bakalım pazar günü ne yapacaz uğurcuğum vermiş olduğun bilgiler icin teşekkürler yeni bir lastik aldım bol dişli gecen seferki gibi pati yapmayız herhalde

sensiz bu yarış olmasa gerek orada görüşmek üzere

yarışlara anadolu yakasında gelen arkadaşlar nasıl bir ulaşım planı yaptınız ben büyük bir ihtimal arabamla gelecem bir aksilik olursa gelen arkadaşlarla gidecem

@nirvana

henuz yapmadik, ben orkunlardan haber bekliyorum, sanirim yarin netlesir.. bir aksilik cikarsa haberimiz olsun nirvana kardesim, sensiz de yaris olmaz

Parkura giden arkadaşlar daha detaylı tarif edebilirler mi? Mesela en dik yokuş yaklaşık kaç derece? Yokuşların toplam mesafesi, inişlerin toplam mesafesi yaklaşık nedir? Parkurda çok yaprak var mı, geçen seferki gibi? Su geçişi var mı?

Geri