Scudo Sports

Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları Final ve Mardin Yarışı

Scudo
kısmetse katılacam inşallah :) çok güzel yarış olacak :)

süperrr bir yarış düşünülmüş sizleri kutluyorum bu yarış da yerimi almak istiyorum

Videolar resimler gerçekten süper.Çok güzel düşünülmüş bir proje.Katılım şartlarınıda bir an önce açıklarsanız sevinirim:):)

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
:eek: izlerken nabzım arttı :) cok heycanlı . yarışın oldugu tarihlerde vize sınavlarım oldugundan gidemiyorum cok can sıkıcı :(

@ahmet-yürekli

Sanırım,yusuf abin öncülüğü; İSTANBUL KAÇKAR BİSİKLET YARIŞLARINA katılan

sporcular öncelik tanınacak ve galiba yarışa katılım sınırı koyulucak tabı bu daha

sonra belirtiiicek .. bekliyoruz :)

bence bu 2 seçenek sizin için sorun oluşturmasın,MARDİN-DIYARBAKIR arası kaç saatki, izlemeye gelirsiniz,

serkan abi ben bu yarış içn kaçkar bisikleti aramıştım ve bizzat kendim telefonda tüm bilgilerimi vererek kayıt olmuştum.özelliklede sormuştum 90 kiş kontenjanı oldumu diye hayır dolmadı denmişti hatta sonradan bitanede mail attım garanti olsun die ama kayıtta ismim yokmuş bi karışıklıkmı oldu acaba?

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Koçak 0545 257 95 51 yalnız abi artık gelmem kayıt işim olmadı diye gelmemeye karar vermiştim, işlerimi ona göre ayarladım :(

Kaçkar Bisiklet Mardin Yarışı ve ulaşım ile ilgili son bilgiler.

Mardin Yarışı'na gelen ve kayıtlı olan tüm sporcuların uyması ve yapması gerekenler.

Uçakla gidiş dönüş yapılacağı için tüm bisikletlerin kutulanması gerekiyor.

Kutulama yapılmayan bisikletler uçağa alınmayacaktır, kesinlikle her yarışçı kendi bisikletinden sorumludur.

Ön tekerlekleri çıkarıp paketlenen disk frenli bisikletler için fren kaliperlerinin arasına rotor kalınlığında bir plastik parça yada karton sıkıştırmanız önerilir,olası problemlerin önüne geçmek için.

Bisiklet kutularının herhangi bir yerinden taşma yapmaması sizin ve diğer bisikletlerin zarar görmemesi için önemli;lütfen özen gösterelim.

Anadolu ve Avrupa yakasından iki adet servis olacaktır.

Avrupa Yakası: Taksim Atatürk Kültür Merkezi önü
Servis kalkış tarih ve saat: 09 Nisan 2011 07.00

Avrupa yakasından gelecek olan arkadaşların en geç 6.30 da Taksim Atatürk Kültür Merkezi önünde hazır bulunmaları gerekiyor.Servis kesinlikle bekleme yapmayacak...

Anadolu Yakası: Üsküdar Sahil Tarihi Çeşme önü (Vapur iskelesi Karşısı)
Servis kalkış tarih ve saat: 09 Nisan 2011 07.30

Anadolu yakasından gelecek olan arkadaşların en geç 7.00 da Üsküdar Tarihi Çeşme önünde hazır bulunmaları gerekiyor.Servis kesinlikle bekleme yapmayacak...

Önemli....

Servisleri kullanacak olan sporcular hangi servisi kullanacaklarını info@kackarbisiklet.com adresine Anadolu ve Avrupa Yakası olarak lütfen belirtsinler,servis listesi oluşturulacaktır.

Servis ve yerleştirme işlemi ile ilgili sorunlar ve yardım için Çekmeköy Belediye'si görevlisi Faruk İlhan Bey'le irtibata geçebilirsiniz: 0533 304 28 15

Genel sorular ve sorunlar için Kaçkar Bisiklet Serkan Yazıcı'dan bilgi alabilirsiniz.0532 333 91 85

Kendi imkanları ile gelecek olan tüm katılımcılar Sabiha Gökçen Havalimanı'na 08.00 da varmış olmaları gerekiyor.

Kontroller ve yerleşme zaman alacağından saatlere kesinlikle uyulması gerekmektedir.

Mardin Havalimanı inişinden sonra bisikletler ve bagajlar konaklama alanına kadar Mardin Belediyesi'nin araçları ile taşınacaktır.

Yerleşme işlemi ve yemek saati ve parkur tanıma.

Uçak gidiş ve dönüş saatleri aşağıda verilmiştir.

Uçak tipi: Airbus A320

Uçuş Numarası Tarih Kalkış Meydanı Kalkış Saati Varış Meydanı Varış Saati

FHY 25 09 Nisan 2011 SAW (Sabiha Gökçen) 10:00 MQM (Mardin) 11:50
Uçuş Numarası Tarih Kalkış Meydanı Kalkış Saati Varış Meydanı Varış Saati

FHY 26 10 Nisan 2011 MQM (Mardin) 20:00 SAW (Sabiha Gökçen) 21:50

bu bilgiler Kaçkar Bisiklet Sitesinden alınmışdır.
(link)

yarış çok güzeldi bitiremesemde :) herkese çok tşkler ilk yarışım inşallah son olmaz :)

Geri