Scudo Sports

Kaçkar Bisiklet IV. Antrenman Yarışı

slm arkadaşlar yarışın ertelenmesinin geçerli nedenleri vardı,fedarasyon yarışı bile ertelendi havalardan dolayı.Adana'dan önce son anterenman olur diye düşündük tam 1 hafta ara. Yarışla ilgili tüm bilgileri bugün siteye ekledim
(link)
Çamurla ilgili sorunlarınıza gelince Halil'İN yazılı bir cevabı var zaten yaşlanmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Scudo
genelde yarış 30-35 km arasında olacak şekilde, parkurun uzunluğuna göre tur sayısı belirleniyor.

çok kısaydı parkur, aynı saatlerde ormanda bir de at yarışı yapılıyormuş, o yüzden starta kısa bir zaman kala tamamen organizasyon rezaleti oldu, parkurun bir kısmına giriş yasaklandı, 1.5-2 saat falan gecikti start, o da parkur değiştirilerek, komik bir mesefa oldu tabi, 1.68 km lik parkur da 8 tur attık, çok kısaydı bee, ama deli iniş çok güzeldi, allahtan orda hiç düşmedim. günün adamı da aram dı kesinlikle, o düşüşün üstüne, 2 tur zamanı boyunca ön jant arayıp, herkesten sonra yarışı, yüzündeki çiziklere rağmen bitiren dostumu içten tebrik ediyor, ayakta alkışlıyorum!!!

evet aram büyük bi azim gösterdi ve inatla bitirdi yarışı hele o düşünün videosunu izledikten sonra dahada bir taktir ettim kendisini resmen ölümden dönmüş...At yarışı sebeiyle parkurun bir kısmının kapanma sebebide bildiğim kadarıyla bizim gireceğimiz yarışın izin evraklarının zamanında yetkililere ulaşmamış olmasıydı.Parkur o iniş haricinde kolaydı o inişinde en büyük problemi çamurdan zeminin kaygan olmasıydı yoksa iniliyo rahatlıkla ordan.

Aram gerçekten byük bir kaza atlattı, bir o kadar da büyük azim göstererek yarışı tamamladı... Ben o düşerken inişin sol tarafında yukardaydım fotoğraf çekiyordum. Aram'ın bisikleti kafasına yediği an hala aklıma geliyor :(

1,68 km lik tur tam bana göreymiş :p gidemedim ama :(

Geçmiş olsun düşüşle alakalı video veya resim varmı?

aram kardeşimizin düşüşünü bende merak ettim.geçmiş olsun. anlatığınıza göre azmini kutlarım. ben olsam bırakırdım heralde. ssaygılar.

çok merak etmeyin bence :D
aram bu her yarışta 1 şeyler gelecek yarışta başına aslında üzüldüm onu öle görünce ama hakkedio gerçekten. mesela bugünkü antremana kasksız geldi...
bizim mustafada görüntüsü war ama arama ayıp olmasın die koymadı nete....

Geri