Scudo Sports

Kaçış Grubu: Sohbetli Bisiklet Programı

taner07

Forum Bağımlısı
Tepki
4.255
İsim
Taner Yılmaz
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar, bayadır buralarda değildim, yeni sezon geçtiğimiz gün Tour Down Under'la başladı ve biz de bu hafta @sabitkamera ile radyoda bir bisiklet programına başlıyoruz. "Kaçış Grubu" yarış sezonu boyunca yarışların öncesi ve sonrasında taktiksel değerlendirmelerin olduğu, bunun yanında biraz geyik yaptığımız bir program olacak. Bu hafta ilk deneme yayınımızda -pek de ciddi olmayarak- geçen sezondan aklımızda kalanları konuştuk. Bundan sonraki programda ise işler ciddileşecek ve "yeni World Tour takvimi, transferler, uzun dönem sezon öngörüleri ve Türkiye TUR'u" konu olacak. Daha sonraki programlarda ise yarış öncesi, etap profillerini, favorileri, dikkat edilmesi gereken bisikletçileri; yarış sonrası da genel durumu konuşacağız.

İlk program bu hafta, yani 22 Ocak Pazar Günü saat 20.00'da yayınlanacak. Radyoyu (link) adresinden dinleyebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz. Sonraki programlar için sorularınızı da bize iletebilirsiniz.

upload_2017-1-19_20-12-36.png

Scudo
@taner07
Bisikletçi dostum taner07 ne zamandır ortalarda yoktun. Hatta bugün bir vesileyle senin profile bakmıştım bu adamdamı forumdan firar etti diye 18 kasımdan bu yana foruma girmediğini gördüm. Neyse aramıza tekrar döndün.

Hayırlı olsun. Bisiklet radyo programı ne güzel yerel ve ulusal radyolarda da görebilmek dilekleriyle.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Hayırlı olsun .artık radyomuz var ...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Herkese teşekkürler :)

@taner07

şu an dinliyorum tam benim boyutta bu radyo,,

Yayin bu aksam 20:00'da disarida olanlar da mobilden rahatlıkla dinleyebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
"Kaçış Grubu" yaklaşık 50 dakika sonra canlı yayında! (20.00)
TuneIn üzerinden dinlemek için: (link)
Diğer tüm player seçenekleri için: (link)
kacisgrububf.png

* * *

Dinleyen herkese teşekkürler. Podcasti kısa sürede yükleyeceğim siteye.
2. programda görüşmek üzere. : )

Selamlar

Ben şimdi yeniden dinlemek istiyorum ya da kaçırdım ne yapacağım?

• Beğen
Tepkiler: taner07
@sabitkamera @taner07
dostlarım elinize sağlık, aksam ilk iş acıp dinlicem, şimdi görebildim yoğunluktan
Çok sevindim,
Ben şimdiden söyliyim, tom bonen a özel program isterim:)
Şimdiden başarılar dilerim

süper süper.
Belki isteklileri de ilerde konuk olarak alabilirsiniz aranıza.
Çok isterim şahsen.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Kazuya sadece Boonen olmasa da Boonen-Cancellara çekişmesi için bir program yaparız belki ileride yoğun istek gelirse :komik::komik:

@mithgor teknoloji el verirse onu da yapabiliriz @sabitkamera nın biraz uğraşması lazım onun için ama güzel fikir, çok zevkli olur konuk falan :):)

Bu arada 2. programı bu hafta çekeceğiz; yeni UCİ kuralları, yeni WT yarışları, gelecek sezona genel bir bakış ve Türkiye Turu'nu konuşmayı düşünüyoruz; sorularınız varsa alalım şimdiden :)

• Beğen
@taner07

Sorular gelirse bizim için de keyifli olur. : )

Kaçış Grubu'nun 2. bölümü bu pazar saat 20.00'da yayınlanacak. Bu bölümde @taner07 ile transferleri, yeni World Tour takvimini, Türkiye Turunu konuştuk, biraz da TdF ve Giro'dan bahsettik.
29 Ocak Pazar akşamı, 20.00'da (link) ya da (link) üzerinden dinleyebilirsiniz.

kacisgrububisikletforum.png

Geri