Scudo Sports

kaçırmayın amoeba hussar jump

cheyenne

Forum Demirbaşı
Tepki
182
http://img267.imageshack.us/img267/3244/pict0019an5.jpgbısıkletımın yenı aldığım kadro setini saıyorum neden mı sorunu yok ben daha ıyısını alıcağım için ilgilenenler özelden ulaşsınlar fiyatı ise tek fıyattır 400 ytl sıfırının fıyatı ıse 350 dolar set olarak satıyorum
kadro 16 inç
gidon 640 mm
boğaz 100 mm
sele borusu 30 cm
sele orjınal dh için
furç rulmanlı
kelpçesı orjinal
bu arada alalı üç hafta oldu :Skull-175 alttakı tarıh makınadan dolayı kaynaklanıyor yani yanlış benım o tarihte başka bısıkletım vardı:Skull-175

Scudo
hayırlı satışlar dostum ben şahsen çok yakından biliyorum kadroyu hiç bir sorunu yok alana şimdiden hayılı olsun

zaten amoebalar hussarlar cok saglam olurlar bende bi hussar kullancısıyım ve memnunum alana hayırlı olsun cok güzel bi makina

Hakikaten daha yeni almıştı Galip umarım istediğin fiyata satarsın...

Kadro 15" arkadaşlar hata olmasın... Aynısı bendede vardı...

:) @H.Çağrı

abi sen cümlenin sonunda vardı.. demişsin sende hala yokmu kıller drop off:D
galiba kadrolar standartmış amoeba hussar jump lar neyse :) :) alacak kişi çok şanlı çok süper bir kadro benim açımdan :)

haklısın bedo kadro süper ama benim gözüm başka yerde

bu arada bende araştırdım bu kadro serisi standart 15 inç bence iyi daha küçük olunca bisikleti normal bir vatandaş gibi süremiyorsun :)

%99 değildir :)

%99 değildir :)

yo hayır maşa bisikleti dizmeden önce resim çekmek için üzerinde sadece yazmış olduğum seti satıyorum :)

ilan günceldir isteyene ikram yapabilirim ! satmakta kararlıyım askere gideceğim para lazım şimdiden derdindeyim !

ihtiyacı olan varsa alsın derim çok temiz kadro arkadaş ihtiyaçtan dolayı satıyor.

isteyene sadece kadroyuda verebilirim size kalmış bu isteyenler yok mu ?

konu günceldir fiyat ise 375 ytl olmuştur saygılar

Geri