Scudo Sports

Kaç yıldır aynı bisikleti kullanıyorsunuz ve kilometresi nedir?

yazmaya utandım...

Scudo
1720780646780.png
2023 yazında her gün yaz okuluna gitmek için kullandığım Corelli Snoop 5.3 yaklaşık 1000 kilometre kadar kullandıktan sonra maalesef çalındı.
1720780897598.png
2023 kasımdan beridir gene Corelli Boolva RC100'e biniyorum, bununla da yaklaşık 2000 kilometre gittim ve hala gidiyorum.

Bisikletiniz Giant TCR'nin hangi modeli. TCR olarak bakınca farklı çeşitler var gibi. Belki varsa bisikletin url'ini paylaşabilir misiniz? Özellikle mi V fren tercih ettiniz? Bisikleti genel tercih etme sebeplerinizi paylaşabilir misiniz?

birkaç mesaj geride arkadaşımız paylaşmış linki tekrar yapıştırayım

(link)

TCR olarak kullandığım dördüncü bisikletim bu. Bir öncekinde hidrolik disk fren vardı ama benim kullandığım şartlarda çok fazla balata ve rotor masrafı olunca dedim ki ben kara düzene geri döneyim, gayet memnunum. Bisikleti aldığım kişi askere gittikten sonra hiç kullanmamış neredeyse sıfır durumdaydı, böyle bir fırsat denk gelince kaçırmadım. Çünkü bu markada artık klasik fren şansınız yok belli modellerde

IMG-20240713-WA0000.jpg
2016 yılında 3 bisikletim çalınıp, üstüne dizimden atroskopi operasyonu sonrası hekimimin : - dizini hiç yormamışsın, hemen bisiklete başla- ültimatomu ile küskün ruhumun çocuklar gibi sevinip kavuştuğu yoldaşımdır...
Hiçbir motorlu araçla bir yakınlığım olmadığından her işime birlikte koştururuz. Kayıtdışı sürüşleri saymazsak 50 bin k.m. civarı toplamışızdır.
Bundan önceki bisikletlerimle yaptığımız yolu da toplarsak dünyanın etrafını kaç kere dönmüş kadar olmuşum tam hesaplayamadım... :)

1989 - 2000 arasi yani 10-11 sene icinde ortalama 70000km kullandim ve sonra 2013 e kadar hic bakimsiz cöp gibi garajin bir kösesinde yatdi. 2013 de ise Profesiyonell restorasyon gördü ve ozamandan bu güne kadar dekor olarak koleksiyonumda duruyor.

Kullandigim görüntü
1.jpg

Restorasyon sonrasi
3.JPG

319041 dosyayı görüntüle
2023 yazında her gün yaz okuluna gitmek için kullandığım Corelli Snoop 5.3 yaklaşık 1000 kilometre kadar kullandıktan sonra maalesef çalındı.
319042 dosyayı görüntüle
2023 kasımdan beridir gene Corelli Boolva RC100'e biniyorum, bununla da yaklaşık 2000 kilometre gittim ve hala gidiyorum.
kilitli pedal mı var üstünde
319083 dosyayı görüntüle
2016 dan beri beraberiz, 67.000km oldu. Biraz hor kullanmış olabilirim ama beni hiç yarı yolda bırakmadı ve hala en yakın yol arkadaşım.
Hocam arkaya ne yüklediniz öyle ya

Son düzenleme:
Bir önceki bisikletim Cube Attain ile yaklaşık 8.5-9k civarı yol yaptım ve daha sonra sattım. 3.5 sene aradan sonra, 2023 Ağustos'ta Giant TCR aldım ve şu an 2400km oldu. Kadro, sele borusu ve spacerlar hariç her şey değişti. Umarım sene sonuna kadar 5000km deviririm.IMG_4286.jpegIMG_4236.jpeg

yazmaya utandım...
Sende hakketen hiç utanma yok be Kamil. Hala daha Meridaya mı biniyorsun? :ckskc:
Mercedes Ali, bile 30 milyonluk Audiye geçti.
Shame on you Kamil. :booo:Arapçasını da yazardım ama Ali Efendi okuyamaz diye yazmadım.:snzdglsn:

Sende hakketen hiç utanma yok be Kamil. Hala daha Meridaya mı biniyorsun? :ckskc:
Mercedes Ali, bile 30 milyonluk Audiye geçti.
Shame on you Kamil. :booo:Arapçasını da yazardım ama Ali Efendi okuyamaz diye yazmadım.:snzdglsn:

Utanmadığım anlaşılmasın diye de o kadar utandım yazdım halbuki.

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Bu 2006 model Bianchi Comfort.

jantlar çalınma sırasında düşüp yamulttukları için bulununca yenilendi.
Zinciri ve arka vites telini kendim yeni değiştirdim.
Orta göbek değişti.
Pedallar yeni.
Lastikler 5 yıldır Schwalbe Marathon plus mtb ve hala sıfır gibi.:)

A64C5A20-249C-42C8-9BA8-C0931143321B.jpeg

Geri