Scudo Sports

kaç hız yaptım acaba

ya arkadaş biz medyummuyuz nerden bilelim al bi km saati bak bakalım kaç km hız yapmışsn en doğru şekil bu bence ne söylesek boş...

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
Scudo
arkadaslar ben 24 vıtesle (xtr jant settım var).beykoz yoksu var beykoz tutru yapan arkadaslar vardır onlar bılır .beykoz yokusunda 78km yaptım
burayı deneyın ama dıkkatlı olun heren mınıbuslerden bırı kapaı acabılır.

Alivio'dan kastın aynakolun ise 48 dişli Alivio yoktur.
Hız için vites sayısı değil, aynakoldaki en büyük ile rubledeki en küçük dişin sayısı önemlidir.
42dişli aynakol ve 11dişli rubleye sahip olduğunu düşünerek,
Yokuş aşağı ve aynakolun boşa döndüğü bilgilerinin neticesinde,

Hızının 65km (-/+ 10km bazı kriterlere göre değişir) olması gerekiyor.

geçende barbaros bulvarında kendimi kaptırmışken farkettim 24 alivio boşa dönüodu hız göstergesi yok kaç yapmışımdır acaba

@wardrobe
43 tane olan ne? En büyük dişlideki diş sayısı mı? 42 veya 44 olmasın?

(link)

bu arada, biraz üstte 48diş Alivio yoktur yazmıştım, yeni çıkmış sıcak sıcak, dün gördüm :)
2007 Alivio'da 48diş seçeneği varmış, tabi arkadaşta 2007 Alivio olmadığı için diğer sözlerim halen geçerliliğini koruyor :)

@sonerbike

iyi yapmışsın ben 18 ile 60 dan yukarı yapmıştım burda.. pedal boşa dönüyodu :S Yol fazla uzun olmadığı için o kadar bastım azcıktaha uzun olsaydı 80 i wururdum ;)

Şehir içi sürücüsü olarak (!) İzmir Buca Köprüsünün altından 49,7 km ile indim. 55-60 km ile de inilebilir. Tabi trafik yoksa...
İkiçeşmelik yokuşundan aşağı inmek isterdim ama tek parça olarak:) Yol boşsa (ki böyle bir ihtimal yok) rahatlıkla 70 km'nin üzerine çıkılabilir...

@serdarthenever

ikiçesmelik sabah saatlerınde boş oluyo aklında bulunsun ;)
ama saat 6-7 civarı falan :D
bu arada hız yapmak için hataydan guzelyalıya inen yol da süper
o yolda 3-4 tane araba solladım :D

Geri