Scudo Sports

kablosuz Km saatleri güvenlimi

bende blackburn delphi 4 modelini almayı düşünüyodum,şimdi aklım karıştı,3 ya da 2 daha mı güvenli ,yada kablosuz da hangi marka daha güvenli.bi de ben kadans ölçer olmasını da istiyorum.4 de bu özellik varmı?nabız ölçer için ek bi şey daha almak gerekiyo mu?

Scudo
sigma 1106 kablosuz km kullanıyorum şimdiye kadar bu şekilde bir sorun yaşamadım.aklıma takılam bir konu var hazır böyle bir konu açılmışken söyleyeyim.polar ile sigma kablosuz km ler arasında dağlar fark var.peki nasıl oluyorda sigma herhangi bir frekansdan etkilenmiyorda polar etkileniyor.bende polar veya blackburn almayı düşünüyordum bunları duyunca soğudum!

Arkadaşlar öncelikle şunu açıklıkla belirteyim, eğer aynı özelliklerin kablolusu varsa herzaman kablosuzu tercih edin, veri güvenliği yaşamanız yanında paranız da cebinizde kalır... Kablosuz ürünler teknolojisi ne kadar ilerlese de girişime mazur kalmaya müsait.
Kory beyin şikayetleri de biraz fazla bir sorun yaşadığı görünüyor yani saat veya saatin teknololojisinin yetersiz veya sorunlu olduğu aşikar, ben de polar S720 kullanıyorum ve yüksek gerilim hatları, tramway tren ve bazı binalar dışında pek önemli bir sorun yaşamıyorum ama yine de kablolusu olsa onu tercih ederdim, sigmada da çok önemli sorunlar olduğunu düşünmüyorum... Nabız fonksiyonunda ise kablolu şansımız pek olamayacak, Polar ise yeni modellerinde çok daha gelişmiş bir frekans sistemi kullanarak girişim sorununu çok azalttığını iddia ediyor bunu da yakın zamanda göreceğiz ne kadar başarılı olduğunu...

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Daha sonra öğrendiğime göre bendeki delphi 4 bozukmuş. Ama yinede kaplosuz kullanan birçok arkadaşımda çok az da olsa sorunlar yaşanıyor. bu da en çok max hızı ve ortalamayı etkiliyor.
o günden sonra hala delphi 2 kablolu kullanıyorum. Çok memnunum. ama düşük modellere ışık koymuyorlar bu kötü.

@Hakan Yazman

ismaille beraberken basımızdan gecen bir olayı anlatayım benle ismail agıllı aynı saati kullanıyoruz yan yana gittiğimiz bir sırada nabız saatime bir baktım 306 yı gösteriyor ismailde baktı onunkide aynı.be ondan bir önceki antremanda benim saat max 205 de kalmış öyle kafa yoruyordum ben bu 205 nabzı nerde gördüm diye yine ismaillle yan yana geldiğimiz bir anda olmuş sanırım.

anlayacagınız etkilenme çok fazla oluyor.

Bende Cateye Cordless 7 kullanıyordum daha önceden.Anlatılan problemlerden zaman zaman bende yaşadım.Artık Siemens M65 telefonumu kullanıyorum.Gayet iyi.Hızımı grafiksel olarakta takip etmek,verileri tarih sırasına göre telefonumda tutmak,bilgisayarıma aktarmak veya herhangi bir başka telefona SMS olarak atmak mümkün.Memnunum,herkese tavsiye ederim :)

Geri