Scudo Sports

kablosuz km saatinin çalışma sistemi nasıldır????

evet neden olmasın o tamamen göstergenizin sahip olugu frekans aralıgına baglıdır nekadar yakınsa etkilemesi okadar kolay olur ama düşük olasılık çünkü içindeki osilatörlere kodlanmıs bilgi coder aracılıgla yüklenir ve göstergedeki encoder devresi ile çözülerek kodlar işleme girer cep telefonun etkileme olasılıgı düşük ama neden olmasın

Scudo
Radyo frekansını bılmem ama soyle çalışıyor.maşadaki sensör mıknatısın ardışık iki geçiş arasındaki süreyi ölçer ve gidondaki sisteme gonderir.bu sistemde direnç pil mikro denetleyici kapasitör gibi devre elemanları vardır.Bu sistem sensörden gelen verileri sadece yorumlar asıl iş sensörde biter.gidondaki alet gelen verileri yorumlayıp ekrana yansıtır olay bundan ibaret.burdaki ölçüm çok basit ardışık iki geçiş arasındaki sürenin jant ebadı dikkate alınarak yorumlanması.

ben bi arkadaşımda görmüştüm km saati kabloluydu iki adet kablosu var dı ve tam ortadan kopmuştu bu kablolar benim aklıma şöyle bişey geldi eğer o iki kabloyu birbirne değdirip bırakırsak nolur dedim ve denedim her değdirip bıraktığım da saat ilerliyordu sanki bisiklet gidio gibi görünüodu yani bu demek oluo ki o iki kablo en son taraftada kopuk ve uçları küçük bir camın içine yerleştirilmiş ve mıknatıs her o camın önünden geçtiğinde kabloları birbirne değdirio ve saat çalışıo. kablosuz da da aynı sistem var ama saat le o cam arasında kablo yok ve bir verici o teller her birbirne değdiğinde saatin üstünde bulunan alıcıya sinyal yolluyor kablolar birbirne değdi diye ve alıcı da ona tamam dio ve sinyalini alıp oda o kabloların saat üzerinde ki uçlarını birbirne değdirio ve saat çalışmaya başlıo aynı arkadasımda olduğu gibi yani aralarında tabikide böle bi konusma geçmio onu iyi anlayın die yazdım umarım anlamışsınızdır ve yazdıklarım doğrudur

bi de pratik bir sonuctan bahsetmek lazim..

Eger kablosuz model kullaniyorsaniz, maşaya taktiginiz miknatis modulunu pili bittikce yenilemek zorundasiniz.. Polar model almissaniz da 45YTL vererek yeniliyorsunuz bu ufacik parcayi..

Henuz verdim, oradan biliyorum..

Geri