Scudo Sports

Kablolu ve arka ışıklı km saati lazım

İzmirde sundu bisikleti arayın selamimi soyleyin cateye en uygun fiyatla orda.

Scudo
hazır başlık açılmışken km saati ile ben de şunu sorayım.
mesela bugun 15km sürdünüz. yarın da bisiklet süreceksiniz. sürmeden önce km saatini sıfırlar mısınız? sadece ortalama sürüş mesafeniz mi kalır sıfırlanmayan?

@obezkirpi ben de az önce yine atak bisiklet tedarikçiliğnde Sanal pazardan 109 tl ye aldım. Aldıktan sonra da acaba Seda visiklete gidip sorsam daha mı ucuzdur diye düşünürken senin daha ucuz olmadığını yazman içime su serpti :) ürün gelsin kullanınca sonuçlarını da yazarım.

@Mehmet Levent sunduda sigma 16 serisi yok, 14.12 mevcut, cateyein isikli modeli de micro wireless olmasi lazim, micro wireless ve 14.12 asiri pahali malesef,sagolun yine de

Arkadaşlar Sigma 16.12 elime ulaştı ve test etme imkanı buldum, bisiklet yolu km bilgileri ve runtastic road bike programı ile karşılaştırdığımda doğru bilgiler verdi. Arka ışığı sürekli olarak yanmıyor herhangi bir tuşa bastığınızda belirli bir süre aktif oluyor. Genel itibari ile fonksiyonları ve işlevselliği açısından ben memnun kaldım.

biraz önce benim de en sonunda karar kılıp sipariş ettiğim sigma bc 16.12 kilometre saatim kargo ile teslim edildi, güzel bir şeye benziyor ve istediğim özellikleri karşılıyor, deneme imkanım olduğunda yorum yaparım, memnun kalırsam tavsiye ederim, herkese yorumları için teşekkürler.

sigma 16.12yi carraro sportive 227'me monte ettim, gidona dolaya dolaya kabloyu sağa sola takılmayacak biçimde takabildim. takılması için lastik vermişler ama bana güven vermedi pek bu tokamsı şeylerden nerede bulunabilir, bilen varsa paylaşabilir mi?
(link)
bir de gidon boğazına oturtamadım ama sorun değil lambanın yanına iliştiriverdim, tekerleği döndürdükçe güzelce algılıyor ve tabi ki wirelesstaki gibi sinyal sorunu yok. güzel bir alet, tavsiye ederim. forumda bir yerlerde sigmanın teker ölçülerinde sorun olmasıyla ilgili bir başlık vardı ama bulamadım, umarım doğru değerler vardır ben kitapçığındaki değeri girdim kendi teker ölçüme göre.

@bora62
Sakın tchibo solar bisiklet bilgisayarı alayım deme ben geçen gün aldım iki gündür kullanmaya çalışıyorum fakat hiç bir işe yaramıyor bisiklet dururken gidiyor gibi gösteriyor ani hızlanma anlarında 100 km falan hız yapıyor gibi gösteriyor akşamları 1-2 derece açıda bile ekranı okuyamıyorsun...

İngilizceydi benimki

Bende aynısından aldım eskisi biraz ufaktı :) @uncass

evet arkadaşlar yorumlarınızı alsaydık...
ben de aynı @obezkirpi arkadaşın dediği gibi (arka aydınlatma özelliğine sahip orta yollu ve ekonomik bir ürün) arıyorum. bu kullandıklarınızdan memnun musunuz?
yeni öneriniz var mı ?

Konuyu takip ediyorum. Ben de ışıklı ve kablolu km saati arıyorum ama 100tl gibi fiyatlar söylenmiş konuda. Kablolu için pahalı değil mi sizce de?

sigma 16.12 var arka ısık olayı sürekli yanmıyor ama ısığı aktif hale getirdiğiniz de herhangi bir tusa bastığınız an yanıyor yaklasık 2-3 sn sonra kapanıyor ışık

Geri