Scudo Sports

Kablo kanalından sele yapımı

Akınlasınn

Daimi Üye
Tepki
370
İsim
akın
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar.
Katlanır bisikletimin arkasına özellikle sırt çantamı güvenli şekilde koymak için bir sepet istiyordum. Bulduklarım hep çok ince ve sağlam değildi. Bir de tam istediğim gibi bir türlü sepete denk gelmedim. En sonunda bir gün çalıştığım fabrika da hurdaların arasında bina içinde tavanlara döşenen kablo kanallarını gördüm. Sonra da gözüm de bir sepet canlandı. Bahsettiğim kablo kanalları bunlardan.

CableTrayPr-600x330.jpg

Sonra da bu kanalları seleye uygun olacak şekilde kesip, kesik olan kısımdaki telleri de yukarıya doğru eğdirdim ve birbirine kaynak yaptım. Sonrasında bisiklete de takıp çıkarması kolay olsun diye kablo bağı ile arka seleye tutturdum. Hem kendime, hem eşimin bisikletine yaptım. Artık seleye yiyecek malzemelerini ve çantaları koyup pikniğe gitmek güzel oluyor.

g6njO5.jpg

Sevgilerle.

Scudo
Bence oldukça sağlam ve kullanışlı görünüyor. :)
Ellerinize sağlık :)

@Patron
Sağlamlık konusunda çok iyi. Zaten malzeme amacı gereği çok sağlam olmalı. Sepet olarak böyle sağlam malzeme denk gelmez.

@trainspotting35 Vallaha haklısınız, ben neden sele yazmışım ki :)

Konu içeriği ve başlığı düzeltilebiliyor mu, ben bulamadım ama.

Bir adet Sepet yaptım arkadaşlar. Bisikletime ön far almak istiyorum bende. Elinizde sepete eş değer bir ön far var ise takaslayabiliriz ;)

31,5 x 18,5 cm boyunda 8 cm yükseklik ;)

Dosyalar

• aaaaIMG_20181013_150546_edited.jpg
    aaaaIMG_20181013_150546_edited.jpg
    1,9 MB · Okunma: 67
Geri