Scudo Sports

Kabataş

@bulentery

Selam Bülent, zaten 16 eylülde size katıldım, ayrıca her pazar bostancı grubuna katılmak benim için bir zevk her fırsatını buldukça katılmaya çalışacağım, müthiş bir grup, 4x4.
Avrupa yakası, boğaz hattındada bir grup oluşturmaya çalışıyorum, fırsatını bulursan sende bir ara gel, pedallayalım.
Saygılar..
Mustafa

Scudo
29 Eylül Cumartesi sabah Kabataş - Sarıyer Tura çıkıyorum, Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Tempo orta, Mtb - Yol welcome..

Kalkış 8.15 am Kabataş- iskele yol tarafı, Beşiktaş 8.30 am. üsküdar motor iskelesi önü.

Mustafa İçdağ

18 Ekim Perşembe sabah 8.00 am. Beşiktaşta buluşuyoruz ( yolda heykel önü gibi).
Sarıyer gidiş dönüş orta tempo idmana katılmak isteyen yol bisikletçi arkadaşlara duyurulur..
Mustafa içdağ.

19 Ekim Cuma sabah 7.30 am. Beşiktaşta buluşuyoruz ( yolda heykel önü gibi).
Sarıyer gidiş dönüş orta tempo idmana katılmak isteyen yol bisikletçi arkadaşlara duyurulur..

Bugünkü turda Amerikadan misafir bir arkadaşımızda bana katıldı, biraz trafik olmasına rağmen güzel bir idman oldu.

Mustafa içdağ.

Mustafa slmlar,
Benim bu turlardan henuz haberim oldu. Keske daha once baksaymisim.
Ben de bazen Besiktas'tan Emirgan'a kadar filan gidip geliyorum sabahlari.. Ancak saat 9'da işte olmam gerektiginden eve 8:30 gibi eve donmuş olmam gerekiyor. Bu nedenle yola nispeten erken çıkıyorum.
Ayrıca, benim tempo ortalama 20-25km. Mtb farki tabi :)

Lutfen turlari buradan duyurmaya devam et, haftaici katilmaya calisacagim firsat buldukca.
Selamlar,
-levent

@levo_redkid

Tamam Levent, hafta araları saati erkene alrsak kısa idmanalar yapabiliriz.
Ayrıca hafta sonları içinde planlanabilir. Yağmur olmadığı sürece tabiiki.

MTB li olman farketmez tempoyu dengeleriz, fakat klitli ayakkabı ve pedal kullanıyorsan sana faydalı olur.

Mustafa İçdağ

Tamamdir Mustafa, super.. Haberlesiriz, ben senin duyurularını takip edeceğim. Haftaiçi elimden geldiğince katılmaya çalışacağım..

24 Ekim Çarşamba sabah 7.30am. Beşiktaş - Sarıyer yapabiliriz.
Çarşamba günü hava açık gibi gözüküyor.

Mustafa

24 Ekim, çarşamba yamurlu gözüküyor, dolasıyla tur iptal..
M. İçdağ

Sabah 7.50 am. Beşiktaş heykel önü, cadde üstü.
Beşiktaş- sarıyer tempo tura çıkıyoruz , katılacak arkadaşlara duyurulur.
Mustafa İçdağ

2 kasım perşembe sabah 7.30 am. Beşiktaş heykel önü buluşuyoruz.
Sarıyer gidiş dönüş, orta tempo idman , katılmak isteyenlere duyurulur.
Mustafa İçdağ

8 Kasım perşembe sabah 8.30 am. Beşiktaş heykel önü buluşuyoruz ve
Sarıyere orta tempo tur yapıyoruz.
Şimdilik 2 yol bisikletçisi geliyor, katılacak arkadaşlara duyurulur.
( eğer hava yağmur göstermezse)

Mustafa İçdağ

gelen yokmu yarın sabah?

Atillacım yarın iş yok herhalde o ne güzel imredim vallahi :)

@Tuonela

Atila hala gidiyormuyuz?. Umarım yollar ıslak olmaz.

yagış yok hava acık muhtemelen kuru olur, bogaz kesmezse 11:00'de dolmabahceden ankara'ya cıkıyor atilla bisiklet team onlarla köprüyü gecerim izin veriliyorsa.

bu sabah 2 kişi sarıyer'e gidip geldik. dönüşte de dolmabahçe'de anıtkabir'e gidecek olan Atilla Cycling Team'e iyi yolculuklar dilemek için uğradık. benim için zevkli bir antrenman oldu. umarım vakit bulup tekrarlarım.

Atilla katıldığın için teşekkürler, gayet iyi bir antreman oldu.
Yarın hava güzel olacak, sabah 8.30 a ne dersin ?

haftaya iş için denizliye gidiyorum, onun hazırlıkları var yarın, bidahaki sefere artik.

Cuma sabah 8.30 Beşiktaştan Sarıyere antremana katılmak isteyen varmı ?
Yarın hava güzel olacak gibi, kaçırmayalım bu fırsatı..
Mustafa İçdağ

Geri