Scudo Sports

Kaan Gün'ü kaybettik.

arkadaşımızın mekanı cennet olsun seven dostlarına sabırlar diliyorum.

Scudo
Ahhh...! Keşke sıralı olsa şu gitmeler... Anne-baba-yüreklerine düşmese böyle ateşler... Nur içinde yatsın...Mekanı cennet olsun..Allah sevdiklerine sabır versin....

Başımız sağolsun, allah yakınlarına sabır versin....

Çok üzüldüm :(

eğer hafızam yanıltmıyorsa forumun 2006 yılında ivmelendiği zamanlarda sıkça kendisi ile fikir alış verişimiz olmuş idi..

Allah rahmet etsin.

Kendisini Ankara'da Perfamans Bisiklette tanışmıştım. Trek dostluğu ile kaynaşmış bisikletçilerin sorunlarını nasıl çözeriz diye epey konuşmuştuk. Çok değerli bir arakadaşımızı yitirdik. Hepimizin başı sağ olsun.

Sevgili Kağan;
Mekanın Cennet olsun.

arkadaşımızın mekanı cennet toprağı bol olsun.
kederli ailesinede başsağlığı diliyorum.

Ailesine ve arkadaslarine bassagligi ve sabir dilerim :( Bu illet yuzunden ben de daha once bir yakinimi kaybettim, kanser hastalarinin cektikleri acilarin coklugu, gunahlarina kefalet olur derler...

Insallah mekani cennet olur...

yakınlarına sabır kendisine allahtan rahmet diliyorum

Kendisini tanımıyordum ama inanılmaz üzüldüm daha çok çok genç bir abimiz.Allah ailesine sabır versin.

Evet Maalesef cok yakın arkadaşım ve ortağım olan Kaan Gün'ü kaybettik. 6 senedir bagırsak kanseriydi. Son 2 aydır hastanede yatıyordu.

Her ölüm erken ölümdür.

www.kaangun.com

Mekanın cennet olsun
Burak ÖZCAN

Allah rahmet eylesin,
çok acı ,
Ailesine sabır diliyorum

Merhuma Allah`tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Allah sabır versin..

Allah rahmet eylesin.. Nur içinde yatsın...

Geri