Scudo Sports

K2 Razorback Team

DKRMustafa

Forum Demirbaşı
Tepki
87
Öncelikle bu konuyu açma sebebim sizin o müthiş donanımlı bisikletlerinizi gördükten sonra belki benimkide bi işe yarar diye düşündüğüm bisikletimin resmini koymak istedim. uzun süredir toparlamak için uğraştığım ve en sonunda toparladığım bisikletim. biraz kirli ama kusura bakmayın. ve resimler buyrun:::::

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
süper güle güle kullan bisikletin toplam ağırlığı nedir merak ettim

Ellerinize sağlık güzel bisiklet ama biraz bakıma ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Dediğiniz gibi birazcık kirli temizlediğinizde daha güzel görünecektim.Sağlıklı günlerde bol pedallar.

süperr ! ralli arabasına benzemişş çıkartmalar falan , kazasız belasız sürüşler .

ben bu bisikleti bizim gaziantep te gördüm
acayip renkli ve güzel bir bisiklet :)
güle güle kullan

bu arada hareket parkının orda görmüştüm bu bisikleti

@mahir aslan

Evet bende aynı şeyi düşünüyorum,süper gerçekten :)

Foruma renk kattınız bisikletinizle:eek: Gökkuşağını andıran bir bisikletiniz var güle güle kullanın inş

• Beğen
Tepkiler: DKRMustafa
Güzel bisiklet

Arka maşanın konumlandırılması Corratec'in eski modelinin aynısı.
Parçaların hepsi hoş, renkli.
Ah İncirlik İzmir'de olacaktı ki... :)

@Tarık Kalkan

Tarık arka süspansiyonun çalışma mantıĞı aşağıda çizmiş olduğum şemadaki gibidir ;)
(link)

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Yapma hocam , :) mütevaziliğin alemi yok , bisikletinizin buradaki rüya bisikletlerden çokta bir farkı yok. Güle güle kullanın

Ust model parcalarla donatilmis guzel bir bisiklet, gule gule kullanin !

Öncelikle gerçekten çok güzel ekipmanla donatılmış bisiklet fakat tek bir beğenmediğim kısmı oldu oda sticker ları; bisikleti açıkçası daha basit göstermiş düşüncesindeyim ama tabiiki herkesin kendi beğenisi, saygı duyarım.

Xtr lar chris king... herşey süper ayrıca şokun çalışma mantığıda eşine pek rastlamadığımız türden;)
Güle güle kirletin

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
işte sonunda farklı bir bisiklet! :) güle güle kullan dostum zevk sahibi bi adam olduğun belli oluyor.

Böyle farklı bisikeltlere hasta oluyorum..güle güle kullanın.Birde ağırlık belirtirsenizs evinirim yazıyosada k.bakmayınız. .:)

Nazar deymesin.

Böyle farklı bisikeltlere hasta oluyorum..güle güle kullanın.Birde ağırlık belirtirsenizs evinirim yazıyosada k.bakmayınız. .:)

Nazar deymesin.

Geri