Scudo Sports

K-e-g

SNkaraoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
226
Merhaba. Bugun arkadasa aldıgımız kron xc 500 geldi, hemen toparlayıp küçük bir tura cıktık.
sivastan 5-10 km uzaklaşmıştık, yan yana, konusa konusa gidiyorduk.
Arkadasım GÖZLÜK takmadığı için gözüne sinek gibi birsey girdi, dengesini kaybetti, bana yaklaştı, gidonlarımız birdirine değdi. Ve doğal olarak, KAZA.
Arkadasım kendini kurtaracagını sandı, fren falan yaptı, yola düşüp biraz sürüklendi. Ben de yol kenarına düştüm. daha doğrusu yolun kenarınan yuvarlandım.
Asıl konumuza dönersek, Arkadasım KASK takmadığı için Kafasını çarptı, ve kafasının üstünde sürüklendi, ELDİVEN takmadığı için elleri mahvoldu. GÖZLÜK takmadıgı için bu kazaya sebep oldu..
Ben de tabiri caizse şarampole yuvarlandıgım :)o ) halde hiç bir yara almadım.

işte arkadasımın kendini topladıktan sonraki hali.

http://img357.imageshack.us/img357/5972/img0271ug6.jpg

Nazar mı değdi ne?

Scudo
Ha kask ve eldiven takmamak onun sucu sayılmazdı, tüm parasını krona vermişti. Bugun bir benzinlige su parası veremedik ve borçlandık hatta.

Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda kask, eldiven ve gözlük edinirsiniz. Keşke bunları kaza yapmadan önce almış olsaydınız.

bin nasıtah bir musibetten daha iyi degıldır olmus :)
cok gecmıs olsun. bu tur dusmelerde bende de dızım cok yaralanıyor artık lask oldu resmen dızım:eek: . nerdeyse sehır ıcıne dızlık kullanıcam:(

İşte bu yüzden, bisiklet alırken toplam maliyeti kask, eldiven ve gözlüğü de katarak hesaplamak, bütçeyi ona göre belirlemek gerekiyor. Bütçeyi son kuruşuna kadar bisiklete harcayınca, herkes bu tür aksesuarlardan feragat ediyor. Ki hiç iyi bir şey değil.

geçmiş olsun daha büyük zararlar almadan atlatmışsınız ama evet kask-eldiven takmadan çıkmak çok çok tehlikeli.

Bisiklette kask , gözlük ve eldiven kullanımının ne kadar gerekli olduğunu toptan bir şekilde gösteren bir örnek. Arkadaşın ciddi bir şekilde yaralanmadığı için çok şanslı. Umarım en kısa zamanda kask , gözlük ve eldiven edinir.

@SNkaraoglu

geçmiş olsun, iyi bir gözlük için önerileri gözden geçirirken rastladım bu başlığa, ben de kask, gözlük ve eldiven kullanmıyorum, ama bunların önemini bir kez daha anladım BİSİKLETTE GÜVEN = K-E-G
neyse ki ucuz atlatmışsınız, umarım bir daha böyle bir tecrübe yaşamazsınız

• Beğen
Tepkiler: SNkaraoglu
Geri