@kizak
Çok teşekkür ediyoruz Muammer hocam, senin soluğun bize her zaman sıcak bir destektir.
@karakaya
Yorum için teşekkürler. Bu canayakınlıkları bir fotoğraf makinası ne kadar kayda geçerse o kadar geçmeye çalıştım ama emin olun çok daha fazlası vardı o gözlerde.
@mücahit sönmez
Çok teşekkürler Mücahit. Harun ağbine bir çay da benden söyle, yanına da sıcak bir selam olsun.
@Selim Üsel
Harika bir gezi yorumuna harika bir teşekkür de bizden olsun. Süt güğümü konusunda "Yurdum İnsanının" eline kimse su dökemez malum
@CEM ATEŞ
Zarif yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.
@umitbaydar
Çok teşekkürler Ümit.
@Aytekin ELİÜS
Çok sağolasın Aytekin, seninle pedal basmak da ayrı bir keyif. Bisküvilerin bize ayrı bir güç veriyor her zaman.
@recep24ank
Yorum için teşekkürler.
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ
Selamlar Göksun. Bir solukta sizleri turun içine katabildiysek ne mutlu bizlere. Antepteki arkadaşlara selam olsun. Burak'a, Mahir'e, Lütfi'ye...
@Özcan avcı
İncelikli yorumunuz için çok teşekkürler. Bir yudum da olsa bu şirin kasabalara köylere götürebildiysek sizleri ne mutlu. Bisiklet için sarfetmiş olduğunuz sözlere ise içtenlikle teşekkür ediyoruz.
@Ahmet Salih Özenir
Siz hele bi gelin bu yönlere, bu turlardan doya doya yaparız. Elimizin altında sayılır hepsi, bir solukta doğaya çıkmanın keyfini ve güzelliğini yaşıyoruz. Sizlerle birlikte olunca katlanır gider bu keyif ve coşku...
Kapımız bisikletseverlere her daim açık...
@Cüneyt Kılıç
İçten ve nazik yorumlarınız için teşekkürler. Sevgi ve dostluğu yaşattığımız gibi bunu yaymaya da çalışıyoruz elimiz erdiğince. Bisikleti de ortak paydamız yaptık. Bu coşkudan elbet daha güzel etkinlikler ve projeler çıkacaktır, ama hepsi sırayla.
@Ali Fuat
Ne hoş bir dilek bu böyle, umarım en kısa sürede yeşile ve doğaya olan hasretinizi giderirsiniz.
@mehmet.tenis
Geldiğinizde bizlere muhakkak uğrayın, birlikte pedallayıp bu güzel doğanın keyfini çıkaralım.
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Selamlar Ömer Faruk, senden bahsederken bizim Saros'lu diye söylüyoruz. Saros'un soluğuna dokunmuş biri olarak biliyor ve değerlendiriyoruz seni. Umarım bir gün buralarda birlikte pedallayacağız.
@agnostika
Her daim kapımız ve gönlümüz bisikletseverlere açık, hiç düşünmeden atlayın gelin.
@faruk eker
Bu güzel yoruma teşekkür ediyoruz. Birlikte pedal basmanın, yüreğindeki doğa sevgisini ve coşkusunu paylaşmanın keyfine bizi de dahil ettiğin için .ok teşekkürler.
@Harun Akalın
Çok teşekkürler Harun, sen güzel pozlar verince oluyor bunların hepsi. Kafa kamerası kayıtlarını da bekliyoruz en kısa zamanda. Bu aralar işlerin çok yoğun biliyorum, bir fırsat bulduğunda eklersin artık.
@Kamil Yıldız
Çok teşekkürler Kamil kardeşim. Sizlerin varlığı bizi daha mutlu kılmakta. Çanakkale'deki arkadaşlara çok selam.