Scudo Sports

Jurassic world (12 haziran 2015)

@Hüseyin Külcüoğlu eğer öyle bir durum olursa (ki bence imkansız) benim fikrime göre diğer eski fosillerle başka canlılarda yapılabilir,üretilebilir,coğaltılabilir. Bilmiyorum bu konulara hiç ilgim yok ama eğer eski insanların sperm'leri bulunulup (belki de vardır) eski insanlar ahir dünyada farklı bir tip olarak yaşıyabilirler. Birazcık değilde baya bir saçmaladım heralde ben

Scudo
@İkinci

Filmin senaryosunda, bir kehribar içinde yüzlerce milyon yıl öncesine ait fosilleşmiş sinekte dinozor kanı bulmuş, bunun DNA’sını kullanarak dinozor yaratmıştı.
Gerçekte de test edilmiş ve bu fosiller de DNA taşımadıkları anlaşılmıştır. Yani DNA şart...

• Beğen
Tepkiler: İkinci
@Hüseyin Külcüoğlu
Yumurtalar sannırım fosilleşmiş olduğu için zor. Filmdekinde ise yanılmıyorsam dinazorun kanını emen bir sivrisineğin kehribar içinde korunmasına dayanıyordu. Dinazordan kan emebilecek sivrisinek bulmak zor olmalı:) Bir şekilde dna elde edilebilirse dinozoru kesin üretirler.

• Beğen
Tepkiler: İkinci
@Hüseyin Külcüoğlu
Gerçi İnsanın DNA'sını daha bir kaç yıl önce çözümlediler. Ama öyle bir şey mümkün olsaydı (fosilden yani) işe koyulurlardı şimdiye.
Bana zor geliyor. Yani nerden baksan 65 milyon yıl bozulmamış bir DNA bulmak. 65 milyon yılda iklimler, buzullar, denizler, çöller o kadar değişti ve yer değiştirdi ki. Ama uzak gelecekte şöyle bir şey olabilir. Görünüş olarak Dinazor ama içi insan üretimi canlılar.

@antecurs

Biz yine de olmaz demeyelim, teknoloji, bilim kat ve kat ilerliyor. Günümüzde kullandığımız o kadar çok şey bile bundan yıllar öncesi saçmalık olarak görülür, imkansız olarak bakılırdı.

@Hüseyin Külcüoğlu Bilimsel olarak değilde sosyal olarak tarihin her zamanın da ileriye ait uçuk fikirler düşünmek diğer kişilere saçma olarak gelir ki gelmeye de devam edecek.Mesela bence insanlar uçan arabaları,zaman makinalarını,insan gibi düşünen hareket eden uygulayan hatta işlerini yaptırabildikleri bir robot yapabildikleri gün bazı insanlar birazda daha ilerisini düşünecek ama diğer insanlar diyecekki saçmalıyorsun

Film sinemaya çıksa da izlesek artık.

Angara' da çevrilmiş diyolar.indir (2).jpg indir (1).jpg indir (3).jpg

Geri