arkadasım bende avid juicy 3 kullanıyorum cok memnunum fren tutusu harıka ve cok konforlu fakat avidlerin genel problemi olan sürtmeyi cok yapıyor bıldıgınız gıbı ayar mekanızmasıda yok,kalıperlerı gevsetıp frenı sıkıp tekrar kalıperlerı sıkıyorum ayrıca ters cevrılınce problem oldugunu ılk senden duydum bı bılgım yok fakat dısk ıcerde olmadıgı zaman frenı tabıkıde sıkmamak lazım bu sadece avid 3 ıcın gecerlı olan bı kural degıl sıktıgın zamanda zaten kalıperlerın arasını tornavıdayla zarar vermeden acabılırsın(benım basıma geldı hatta sertlestırmek ıcın bu yontemı kullanıorum dıskler yokken hafıf sıkıyorum frenı sora takıyorum dısklerı sertlesıyor zaten,yada dıskten daha ınce kartonu mesela kalıpere koyuyorum sıkıyorum frenı frenler sertlesıyor) ama benım tavsıyem surtme sesınden rahatsız olmassan avıd 3 u kesınlıkle al fren kalıtesını zaten anlıyacaksın fakat surtmeden rahatsız olurum dıosan bence shımano yu tercıh edıp center lock deore,lx,xt yada xtr ı tercıh edebılırsın ayrıca shımanonun kullandıgı yag ıle avid lerın kullandıgı yag cesıdı farklı oldugu ıcın avıd bıraz daha konforludur sıkarken hıcbırguce maruz kalmassın,bildiklerim ve benım fıkırlerım bunlar arkadaslar yanlısım varsa uyarabılırsınız.