Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisikletçi Softshell Ceketi

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
JORDANRED Bisikletçi Softshell Ceketi İncelemesi

Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba dostlarım; JORDANRED firmasının Bisikletçi Softshell Ceketini tasarımı kendime ait olmak üzere ürettirip satın aldım. Ürün elime geçtikten sonra bir süre kullandım ve edindiğim deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.

İncelemenin Kısa Özeti

Bisiklet ile ilgili olan kıyafetlerin ülkemizde fahiş fiyatlara satıldığını hepimiz görüyoruz ve maalesef bu ürünleri satınalmak bazılarımız için imkansız. Ülkemizde bisikletlilere özel tasarımlar yapan ve bunları uygun fiyatlara bizlere ulaştıran firmalar da yok değil. O firmalardan biri olan Jordanred Firmasının Bisikletçi Softshell ceketini inceledim.

7197297D-D155-4615-B4D2-5A1BDE5D0853.jpeg

Ürün malzeme kalitesi olsun, dikişleri olsun ve baskı kalitesi açısında oldukça iyi. Her tur dönüşünde çamaşır makinesinde yıkamama rağmen renk solması yada dikiş atması gibi bir problem yaşamadım.

Ceketin boyun, bel ve kol kısımlarında bulunan lastikler kumaşın vücudu iyi şekilde sarmasını sağlarken ayrıca bu kısımlardan soğuk havanın iç kısımlara kadar ilerlemesinin önüne geçiyor.

Nefes alabilirlik anlamında ise iyi bir içlik ve forma ile kullanıldığında yeterli bir performans sergiliyor.

Ürünün fiyatına gelecek olursak; internet sitelerinde şuanda %20’lik bir indirim mevcut ve bu indirimle ürünü 180 tl ye satın alabilirsiniz.

Ürünü satın almak için; (link).com

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın!

🎥 YouTube: (link)

📘Facebook: (link)

🐦Twitter: (link)

📷 Instagram: (link)

🚴 Strava: (link)

Son düzenleme:
Scudo
Yanlış anlamayın lütfen; bu kadar link vermek yerine biraz da inceleme özeti yazsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Mobil paket olduğu için videoyu izleme şansım yok maalesef. Diğer merak edenler adına ve bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkürler.

Yanlış anlamayın lütfen; bu kadar link vermek yerine biraz da inceleme özeti yazsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Mobil paket olduğu için videoyu izleme şansım yok maalesef. Diğer merak edenler adına ve bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkürler.

İncelemenin kısa özeti konuya eklenmiştir.

Ürünün bedeni kalıbı nasıldır acaba. Malum hep slim fit yapıyorlar ürünleri

Gayet güzel detaylı anlatmışsınız, teşekkürler. Ürünü bende sipariş ettim ancak henüz kullanma fırsatım olmadı. Genel olarak kesimi, malzemesi gayet iyi. Şunu belirtmek istiyorum; forma dar kalıp bir ürün değil bu sizi aldatmasın, sipariş ederken üst göğüs ölçüsünü dikkate alın ve kışlık ürün azıcık büyük olsun altına bir kaç katman giyerim şeklinde düşünmeyin.

bu tip ceketlerin cogu genel olarak hava alışverişi yapmadıgı için ben tercih etmiyorum. comut yapanlar için tercih edilebilir ama performans sürüşleri için problem oluyor. içten terliyorsunuz ter dışarı çıkmıyor içiniz ıslak kalıyor.

@srdrmrs bu decathlondaki 159 liralık var içi polar muhtemelen o da ıslatır hava alışverişi var diyorlar ama pek güvenilmiyor

Decathlon 'da ki en ucuz ceketi kullanıyorum. Düz kara, arkada iki, göğüste tek cep olan. Ciddi soğuklarda ve sakin sürüşlerde iyi, üşütmüyor. Sayın @srdrmrs'nin dediği gibi, biraz asılayım derseniz su gibi oluyorsunuz.
Hatta anamlar yaş günü hediyesi diye XL'sini alıp göndermişler Türkiye'den. Biraz büyük diye işte giyiyorum ve çok memnunum 😅.

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
kullanım amacına göre belirlemek lazım. durmadan sürüp ve zone3-4 gideceksem kıslık forma üzerine rüzgarlık giyip çıkıyorum hava ne kadar soguk olursa olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
kullanım amacına göre belirlemek lazım. durmadan sürüp ve zone3-4 gideceksem kıslık forma üzerine rüzgarlık giyip çıkıyorum hava ne kadar soguk olursa olsun.

Bence sen buraya yorum yazmamalısın. Zira Anadolu Yolcuları olarak seni insan kategorisinde değerlendirmiyoruz. :):)

İçinizde Jordanred yağmurluğu kullanan var mı ?
images (2).jpeg
Bu yağmurluktan alacağım. Ancak beden ölçülerime bakamıyorum. 1.77 boyum var ve 65 kiloyum. Genelde tişört kazak gibi şeyleri M mont ceket gibi şeyleri L alıyorum. Exuma'nın softshell'ini M aldım ama dar geldi hep keşke L alsaydım diyorum. Deneyen varsa tavsiye verebilir mi acaba.

@Taygun Kon yanlış hatırlamıyorsam @sadi imren mavi renkli olanını kullaniyordu. Kendisiyle irtibata gecebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
bende merak ediyorum bilen biri yardımcı olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Arkadaşlar dün yağmurluğu satın aldim. Arkadaş 50 liraya bıraktı.
Şahsen 1 beden büyük almış olmak benim için iyi oldu. Tur, gezi vs amacıyla kullanacaksanız, bazen kazak vs üzerine de giyerim derseniz, bir beden büyük almak kesinlikle rahatlık sağlar. Forma üzerine de giyseniz acayip sırıtmıyor. Denedim.

Ama performans sürüşü yapacaksanız normal bedeninizde almakta fayda var. Vücuda güzel oturuyor. Bu tamamen sizin tercihiniz ile alakalı.

Umarım şu günler çabucak geçer de rüzgâr ve yağmur performansını da dener burada yazarım.

*Bir de keşke kırmızı tonları biraz daha koyu olsaymış. Mavi renklisi çok uyumlu ama kırmızısının altı çok pembeye kaçmış.

Geri