Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@Adrenalin26

Sora tasarimlarinda genelde Rapha, Cafe du Cyclist gibi markalari taklit ediyordu. Ayni renkler, ayni cizgiler falan...
Isterseniz Jordanred’e de yaptirtabilirsiniz bu tasarimlari.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Scudo
@sadi imren
Kendin tasarla kısmına girdiğimde hep desenli modeller seçebiliyorum, özel istekile de , istediğim tarz ve renkte üretebiliyorlarsa bu iyi

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@Adrenalin26

Sen tasarla, firma ile bağlantıya geç onların tasarımcısı seninle kontağa geçerek onaylayacağın formayı üretirler.

@sadi imren
Birkaç örnek resim atarak Mail den iletişime geçtim , cevabı bekleyeceğim artık.

bence jordenred firmasının formaları harika.Elinize ulaşması biraz uzun sürüyor formalar özel yapım olduğu için ama gerçekten beklemeye değer ????

Cevap geldi, dediğiniz gibi kendi tasarladığımız şekilde olmuyor, o sitede olan şablon lar üzerine tasarım yapabiliyoruz yani desenli, illa jorden yazacak.

Benim formamda yazmıyor Jordanred. (gerçi eve gidince yine bakıcam da:))
Renk olarak da şablondaki renkleri istediğiniz tek renge çevirirseniz işinizi görür sanki?

Evet eve gidince baktım jordanred yazıyor ama dediğim gibi tek renge çevirirseniz yırtarsınız :)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: :DDD
@Adrenalin26

Merhabalar,

Dilediğiniz şekilde sıfırdan hiç olmayan bir tasarım yaptırabilirsiniz.
Eğer şablonlardan bağımsız bir tasarım yaptırmak istiyorsanız, istediğiniz kalıpta ürünü kendi tasarla bölümünden seçip, renklerini değiştirmeden beyaz (boş) olarak sipariş verebilirsiniz.
Sipariş notu bölümüne özel tasarım yaptıracağım yazmanız yeterli, grafik tasarım aşamasında formanız gönderdiğiniz örneklerdeki gibi hazırlanacak ve görsel onayınızdan sonra üretime alınacaktır.

Özel tasarım siparişlerde her türlü değişiklik ve uygulama yapılabiliyor.

@Mustafa.bnck

teşekkür ederiz.

tüm forma siparişlerini 14 iş gününden önce üretip kargoya teslim etmeyi hedefliyoruz ve bu hedefi %95'in üzerinde tutturuyoruz.
Jordanred'in sektöre getirdiği minimum sipariş miktarı kısıtlaması olmadan sipariş verebilmenin üretim aşamasında getirdiği bazı teknik zorluklar var.
benzer şartlarda hizmet veren global rakiplerimiz 6-8 hafta termin ortalaması ile çalışıyor. formanın sıfırdan yapılırken geçtiği süreçleri düşünürsek üretici olarak bakıldığında 14 iş gününün tamamen sıfırdan üretilen özel imalat bir ürün için iyi bir hedef olduğunu söyleyebiliriz. ancak tüketici gözünden bu sürelerin uzun olduğunun da farkındayız bu yüzden Jordanred Ailesi olarak hizmet verirken süreçlerimizi iyileştirmeye ve hızlandırmaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Ben de iki tane forma sipariş ettim. Geldiğinde buraya değerlendirmemi yazarım.

• Beğen
Bu yeni Mesh formaların görseli var mı? Sitedeki açıklama yeterli değil, mevcut formalardan tam olarak ne farkı var merak ettim. @asilbalaban @Doruk TÜTEK

• Beğen
Tepkiler: TahirSoyaslan
@sadi imren
@ndhakara

Burada mesh taytın yapısı ile ilgili yazmıştım. Ancak formalar hakkında bilgim yok .

@sadi imren
Biliyorum o yüzden formalarla ilgili sordum.

• Beğen
merhaba,
ben de bu konuyu takip ediyorum, ilgili yere girip forma tasarladım vs.
ama arkadaşın sorduğu soruya ben de katılıyorum.
üst forma uzun kol kısa kol alıp kullanan arkadaşlar artıları, varsa eksi yönleri vs. paylaşırlarsa memnun oluruz.

@jettthasan

Uzun kollu forma kollarının yanmasını istemeyen kişiler için ideal oluyor. Hem kolluk kadar sıkı değil, hemde kullanımı daha rahat.

@ndervent
@ndervent
Taytım 1 haftada geldi (en geç 4 Temmuz'da gönderilir yazıyordu).İyi ki L beden sipariş vermişim.Nasipse yarın sabah deneyeceğim,sonrasında değerlendirmemi yaparım .

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ndervent
İlk defa bisiklet taytı kullandım.1 saatlik bir sürüş sonrası,herhangi bir rahatsızlık veya olumsuzluk yaşamadım.

Taytin pacalarinda kaydirmaz var midir? Kullanan arkadaslar teyit edebilir mi?

@Fırat İler
Ben uzun tayt aldım.Paçasında kaydırmaz birşey yok(uzun paçalarda olur mu onu da bilmiyorum.) Ama öyle yukarı çekme falan olmuyor,gayet iyi.

@ndervent

Merhaba uzun taytlar gerek olmuyor, kısa taytlarda mevcut.

• Beğen
Tepkiler: ndervent
Geri