Scudo Sports

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@sadi imren
Bunların siyah-kırmızısı olsaydı süper olurdu

Scudo
@Adrenalin26 aynen bende bu şekilde düşünmüştüm..ama maalesef olmuyormuş..eğer gözünüze kestirdiğiniz aynı renk kombinasyonu olan forma olursa rica etsem bir link atarmısınız..en son olmadı Bursa komitesi forması alacağım... üzerinde Btwin Shimano bmc şu bu reklamı ile gezeceğime bu formayı tercih ederim..en azından yasadığım şehir olmasada güzel bir vilayeti,

Dün itibari ile elimize ulaşmış olan formalarımızın yapımında başta @asilbalaban beyefendi ve bizlerle iletişim sağlayıp yardımcı olan Jordanred ekibine teşekkür ederiz. Fotolar yakında. :srnsml:

Buradan beğendiğimiz bir formayı alabiliyormuyuz. Sonra gruplardan birisi sen kimsin necisin felan dermi :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@tMisagi Alabiliyorsunuz mesela bizim Bursa Tur Komitesi (B.T.K) Formamız var kulüp mağazasında reflektörlü model alıp giyebilirsiniz

Dosyalar

• C84-1.jpg
    C84-1.jpg
    43,8 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: Özcan ve tMisagi
@tMisagi alırken görüşelim beden konusunda yardımcı olayım kısa kollu ve uzun kollu model var.
IMG-20181104-WA0003.jpeg 20181012_145733.jpg
img_20181110_150328_660-jpg.179283

• Beğen
Tepkiler: Literary ve Özcan
Evet yeni seri satışa çıktı. 2 modeli beğendim. Birisi yağmurluk birisi softshell mont. Daha kimse almadı ama önceki tecrübelerinize ihtiyacım var.

Screenshot_2018-11-22-12-06-26-967_com.android.chrome.png Screenshot_2018-11-22-12-07-20-779_com.android.chrome.png

1 - İkisi de 5-20° arası kullanıma uygun demis. Yağmurluğu alsak kış şartlarında içlik + forma ile birlikte yeterli olur mu ?

2- Mont olanı kıvırıp forma cebine koyma şansımız oluyor mu ? ( Zannedersem çok zor.)

Eylülde başladım bisiklete. Kışın hiç bisiklet surmedim. Samsun'un rüzgarı fazladır :) Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba

Yağmurluğu kışlık forma ile birlikte kullanırsanız üşüme gibi bir problem yaşamazsınız, kışlık ürünlerimizin içi şardonlu bir yapıya sahip.
Montla ilgili soruya gelince kıvırıp cebe koyma olayı mümkün değil maalesef, ürün bildiğiniz mont gibi. rüzgar ve su geçirmezlik konusunda epey iddialı bir ürün.

Ürünü kargodan aldım biraz önce. Gerçekten nefes alabilen bir kumaşmış bu kadar ince beklemiyordum. Sanırım iade edip softshell mont alacagim. Kayak içliği, kısa kollu forma ile bunu asla kullanamam. İnşallah iade sorunsuz olur IMG_20181126_163307.jpg IMG_20181126_163318.jpg IMG_20181126_163329.jpg IMG_20181126_163439.jpg IMG_20181126_163307.jpg IMG_20181126_163318.jpg IMG_20181126_163329.jpg IMG_20181126_163439.jpg

• Beğen
Tepkiler: asilbalaban
@Rhodiumm Merhaba yağmurluk ürünümüzde özellikle bu çok ince kumaşı kullanıyoruz. M bedende toplam ürün ağırlığı 175GR, yağış ihtimali olan günlerde yağmurluğu katlayıp arka cebinizde bir ağırlık hissetmeden taşıyabilmeniz için tasarladık. Değişim ile ilgili bir problem yaşamazsınız. 0850 532 1 733 nolu telefondan bize ulaşmanız yeterli.

@finarod merhaba, ürün sunumu için önerilerinizi en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.

@Cyanide Merhaba güle güle kullanın, fotoğrafları bekliyoruz.

@asilbalaban Kesinlikle çok güzel bir ürün. Mart ayından hazirana kadar sırtımda olacaktır :) Ama şu an monta ihtiyacım varmis. Bunu anladım. Kusura bakmayın sizi ve kargocuları yoracağım biraz :confused:

Önceki gün grupla sürüş yaptık, 100 kilometrelik bir turdu ve 50. km'de mola verdik, dinlendik. Bu esnada bir arkadaş rüzgar koruyucu ceketinin fermuarını açtı ve içindeki jordanred formanın terden sırılsıklam olduğunu fark etti :snzdglsn: Bilmiyorum belki de ceketi hiç hava almayan bir ceketti, veya çok kat giyinmişti, kaç kat giyindiğini bilmiyorum. Bu da böyle bir anımdır jordanred ile ilgili :D

@Serkan Mıstınoğlu genelde en üst katman olarak hava almayan bir rüzgarlık giyerseniz, iç katmanlarınız ıslanır ve hasta olursunuz hangi forma olursa olsun, ben hasta olmuştum :)

Ben bu cumartesi uzun taytı ve uzun formayı 150 km denedim. Taytın pedi beni rahatsız etmedi ped ince gibi gözükse de jel destekli olması ile uzun turu rahatlıkla çıkardı. Yanlız Uzun tayt 10 derecenin altında bacakları üşütecek gibi duruyor içi tüylü olmadığı için.

Bizim uzun kollu forma mevsimlik geçirgen kumaştan (kışlık yeni çıkan kumaştan değil), enine esneyen kumaş boyuna esnemiyor, içine termal içlik giyerek bu havalarda iş yapabilir.
Bir de reflektörlü olması gece sürüşlerinde yolda farkındalığı arttırıyor.

Artıları

- Fiyatlar piyasaya göre iyi
-Ürün kalitesi fiyat performans ürünleri diyebiliriz
-Kulüp mağazası olması avantaj
-Firma sizin yönlendirmeleriniz doğrultusunda hareket ediyor.
-Genel anlamda memnunum herkese firmanın ürünlerini tavsiye edebilirim.

Eksileri

-Bize göre yeni bir firma olduğu için ürün çeşitliliği arttırılabilir
-Kredi kartına vade farkı uygulanıyor nakit fiyata taksit yok.
-Bana göre gelişmekte olan bir firma ufak tefek aksaklıklar olacaktır :) bizlerin sayesinde kendilerini geliştirecekler.

img-20181124-wa0008-jpg.181107
img-20181124-wa0002-jpg.181105

C84-1.jpg
C81-1.jpg

Eşim de jordanred den özel tasarım forma yaptırmış. Dün geldi ürünler. Fiyatına göre kalitesini bizde beğendik. Firma tam not aldı bizden. Tavsiye ederiz. Atatürk, fotoğraf ve bisiklet sevgisi bir arada formada ;)

26YgJv.jpg

162yJD.jpg

Geri