Scudo Sports

Jelli eldivenin etkisi

ibrahim Ö.

Aktif Üye
Tepki
46
merhaba arkadaşlar.

uzun bisiklet sürüşlerim de ellerimin resimde gösterdiğim bölgeleri acıyor(derinden bir acı)
sorum şu;Bisiklet eldiveni(jelli olanlardan) takarsam bu acıma azalır mı yada geçer mi?

Scudo
jelli bisiklet eldiveni takarsan oralar hiç ağrımaz

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
teşekkürler

birşey daha sorucam sedonanın eldivenleri nasıl?
(jelli olanlardan)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Merhaba. Ben sedona jelli eldiven kullanıyorum. Çok memnunum!.. Yeri geliyor 100km üzeri kullanıyorum ancak o mesafeden sonra biraz acı oluyor. Ancak hiç kullanmamaktan iyidir!..[emoji4]

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Birşey daha sormak istiyorum biraz araştırma yaptım ve eldivenlerin bedenleri(M-L gibi) olduğunu gördüm. kendi elimizin bedenini nasıl öğrenebiliz ? :D :mlk: :alkis:

Teşekkürler.

Ellerinizin acımasını eldiven bir nebze azaltır ama benim tavsiyem elcikleride ergonomik bir elcikle değiştirmeniz olacaktır. Bende aynı dertten muzdariptim. Eldiven aldım yetmeyince elcikkeri değiştirdim. Şu an çok memnunum.

Btwin rc500 eldiven kullanan var mı nasıl bir eldiven önerir misiniz

Giant Podium eldivenleri vardı. Kaybettim evde. Onlar çok iyidir, hem hafif, hem uzun sürüşler de hiç pürüz çıkartmıyor.
Biraz pahalı ama kesinlikle tavsiye ederim.

Onları kaybedince Decathlon'dan Van Rysel aldım ama yok, elime inşaat eldiveni takmışım gibi geldi.

Btwin rc500 eldiven kullanan var mı nasıl bir eldiven önerir misiniz
Decathlon'un söz konusu eldivenlerini genel olarak önermem. Eli iyi sariyor, hava aliyor falan tamam ama avuç içi desteklemesi çok zayıf.

Piyasada bu fiyatlara daha iyi eldiven bulabilirsin.

Mesela rc500'den sonra Sedona marka eldiven aldim, çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Decathlon'un söz konusu eldivenlerini genel olarak önermem. Eli iyi sariyor, hava aliyor falan tamam ama avuç içi desteklemesi çok zayıf.

Piyasada bu fiyatlara daha iyi eldiven bulabilirsin.

Mesela rc500'den sonra Sedona marka eldiven aldim, çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
100tlye sedonanın hangi modelini önerirsiniz peki

100tlye sedonanın hangi modelini önerirsiniz peki
Kendi aldığım eldivenin fiyatı biraz daha artmış ama benzerlerini paylaşayım.

(link)

(link)

(link)

Kendi kullandığım:
(link)

• Beğen
Tepkiler: AenR
Plus marka eldiven kullanıyorum. Rahat ama yol bisikleti kullanırken geri çekilip parmaklara dayanıyor mtb de sıkıntısız kullanıyorum ama. Yani yol bisikleti için alacaksanız eli tamamen sıksın yoksa parmakların arasını keser gibi geri çekme yapıyor sürerken fren basarken

• Beğen
Tepkiler: AenR
ayni eldivenin aynı rengini bende aldım L beden
:)
sedona SD 510

Ben şahsen jelli eldiven ile rahat edemiyorum, çok rahatsızlık veriyor ve avcumu ağrıtıyor o yüzden bu ürünü kullanıyorum.
(link)

Geri