Scudo Sports

JD.com

Enes Şahbaz

Daimi Üye
Tepki
179
Bisiklet
Cube
en.jd.com Alışveriş sitesine yeni üye üye olanlara 5$ , birisinin davet koduyla üye olanlara ise 10$ indirim kuponu veriyor. Bu indirim kodunu 10$ üstü alışverişlerde kullanabilirsiniz, yani 10$ lık bir ürünü bedavaya alabilirsiniz.

. Aliexpress i bilenler burda hiç yabancılık çekmeyecekler sistem aynı zaten, Kargonun gelmesi 15-30 günü bulabiliyor. Site yabancı bir büyük bir firmanın yinede paypal ile ödeme yapın.

Kayıt linki : (link)
Davet Kodu: 8JRKI2

Ayrıca burdaki ürünleri 0.05$ a alabilirsiniz kupon kodu: JD555

(link)

0.05$'a nasıl kask alınır?

Üye olduktan sonra sepete (link) ürünü ekliyoruz kupon kodu kısmına JD555 yazıyorsunuz ve fiyatı 0.05$ oluyor.

Bir satıcıdan aldığım ürün kargolanmış.

https://i.hizliresim.com/qRaLBq.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Sizin kodla ben girdim şuan. Gerçekten istediğim bir iki ürün var. 5 cent kampanyası da gayet iyiymiş aslında. O da yarın başlıyor sanırım

Kodu nerden alıyoruz ben kayıt oldum ama kod yok

peynir ekmek gibi uzakdoğu satış siteleri açılıyor.. ben hala ebay'e talim :D

Tam dh lik konu diyodum ki adamlar coktan cokmus

@Kubilay Koparan

CPRBWQ

Kodlar bır kısılık sanırım arkadasınkını ben aldım, bunu vereyım

• Beğen
DMDQH8 Benimkiyle de kaydolursanız sevinirim. kod sahibine de geliyormuş :)

• Beğen
@Kubilay Koparan

CPRBWQ

Kodlar bır kısılık sanırım arkadasınkını ben aldım, bunu vereyım

8D9PCJ buda benim kodum hayrına

• Beğen
@Enes Şahbaz Arkadaşın koduyla, kayıt oldum ürün sepette, kodu nasıl koyup, nasıl alıyoruz, 12 dolarlık bir ürün alacağım 2 dolara alayim diyorum. Yardımcı olur musunuz?

---------
KTK99G bu kodda benim kullanacak varsa buyursun.
12 dolara ürünü aldım. Bakalım bundan sonra ne olacak. Paypal'la aldım herhangi bir şeyde anında paramı da geri alabiliyorum.

• Beğen
bende 2 farklı siparişde aşağıdaki ürünleri aldım ama gönderirlermi bilmem. Yarım saatir sipariş kabul etmiyor site.

(link)
(link)
(link)
(link)

toplamda 2,5 lira felan verdim. sipariş onaylandı ama göndereceklerini sanmam.

Şuanda sitede sorun var sanirim mobil sitesinden (link) dan uye olabilirsiniz

GoMMeS arkadaşın kodunu kullandım , benim kodum L2S14R .

@furkan.zaman Alışverişi tamamlarken cupon kısmına tıklıyorsun, orada 10 dolar düşüyor. Eğer bir kod ile üye olduysanız. Ve bunun için +10 dolar bir ürün seçip almanız gerekiyor.

Birde arkadaşlar, sitede ben alışverin yaptım bu yolla fakat, pek güvenilir değil, eğer ürün gelmezse vs. olunca paypal ile nasıl bir iletişim haline geçip paramızı geri alabiliyoruz? Bilgisi olan?

• Beğen
Geri