Scudo Sports

Jbc Pro Scandium

Valla helal olsun sana idrisim .. Süper görünüyor ..

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Scudo
abi hafiflik olayında çığır açıyorsunuz sabit kadro mtb bu ağırlıkta uçak uçak ne diyelim ki hayırlı uçuşlar kaptan :D

• Beğen
idrisabi bu mtb le alaçamdan indin mi hiç ..... bu arada ne zaman birleştireceksinnnn....

@İdris ACA

Bizim bir arkadaş sırf bu eğlencesi yüzünden Bursa taraflarında parça üretimine girişti; yazık oldu çocuğa :)

• Beğen
İdris peki arazide yarışılabilirmi ve kullanıcı ağırlığı ne kadar , yahu dergilere geçicek bişey olmuş.

Bülent abi,

Ben 68 kiloyum,bisikletin bu son hali ile henüz araziye girmedim.Ama pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bakalım,ilerleyen zamanlarda izlenimlerimi aktarırım abi.

şaka gibi idris kardeş helal olsun demekten başka bişey diyemiyorum..

Abi gözlerim yerinden fırladı helal olsun bide ayrıntılı fotoğraflarla ve ağırlık eklersen çok iyi olur.

En azında benim gibi bisikletini hafifletmek isteyenlere yol gösterici olur.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Attığın fotoğrafta sadece jant yoktu,jantta muhteşemmiş.

Çok kral olmuş,nazar deymesin.

• Beğen
Ön cant ve göbek modifiye yanlız Teldende çalmışsın İdris yakaladım seni.:D :D :D

@Bülent ÖZER
Göbeği janta özel kendim tasarladım abi,modifiye değilde özel üretim.:)
Tellerden kıstık,2 gündür test sürüşleri yapıyorum çok yüklenmedikçe problem yok.Fazla yükleninde haliyle biraz esneme oluyor.

510 gr lık bir ön jant içinde o kadarı normal artık.:)

İdris bisiklet hayırlı olsun ucacaksın valla,bu arada Ömerin de selamı var,hepimiz seni severek izliyoruz.650 Gr kadro ne zaman yapacaksın?

• Beğen
gerçekten çok hafif bisiklet kazasız belasız hayırlı sürüşler

• Beğen
İdris imalatlar gün geçtikçe kaliteyi artırıyor.özellikle sele boruları çok güzel oldu başarılar.kolay gelsin

• Beğen
@zafer sayin
Zafer abi,

Seninle beraber uçacağız bu gidişle.:) Ömer abi ile benden daha çok görüşürüyorsun,sende selam söyle.

Bu günkü Uludağ turumuz da süperdi abi.Ara sıra tekrarlayalım.

@bts.elektronik
Şölen abi,

Teşekkür ederim,imkanlarla beraber tecrübe de arttıkça inşallah dahada iyi şeyler çıkacak ortaya.

Tekrar görüşmek üzere abi.

Selamlar.

Geri