Scudo Sports

Jbc Pro Scandium

@sportmen
Teşekkür ederim Ahmet abi:)
Bisiklete ekleyecek şeyler hiç bir zaman bitmez,iher zaman değişecek parçalar vardır:)
Amortisörü'nü satışa çıkarmışsın,ne aldın yerine merak ettim şimdi:cool:
Hayırlı olsun,en kısa zamanda görüşmek üzere
@Hasan Çağrı
Çağrı merhaba
Aynakol için Token ve Kcnc şıkları ağır basıyor.Kcnc isis göbek kullandığı için belki eleyebilirim o şıkkı.
Bakalım şimdilik böyle bir süre daha kullanacağım.Belkide xtr'ı canlandırabilirim :rolleyes:
Şu an için acele edemiyorum..Bu arada eski msn adresimdeki tüm adresleri kaybettim,çünkü msn adresimi patlattılar.
Selamlar

Scudo
@İdris ACA

Bisikletin vites sistemi komple 8li sistemmi? Yani Lx aynakol 8li sisteme uyum sağlıyorsa hemen alırım,benim bisiklette 8li ama uymaz heralde Lx benimkine...

@slipstream
Vites sistemi,Vitesfren kolları,ve ruble olarak 8 li sistem.Zincir xtr 9 lu sistem,dolayısı ile Aynakol da hiç bir uyum problemi yok.;)
Selamlar

Gerçekten iyi bi taktik,bende bu yöntemi deneyebilirim.Ama 8li ruble ve 9lu zincir kullanmak bir süre sonra aşınma sorunu yapmazmı?özelliklede rublede en alt dişlerde gitmeyi severim,en altta hiç atlama yaptımı ve rublen hangi modeldi?

@slipstream
Hayır en ufak bir atlama yapmadı.
8 li rublede 9 lu zincirin 8 li zincire göre extra bir aşınması söz konusu değil.;)
Ruble xtr 950 serisi..

Idris abi yine yapacagini yapmissin ve cikolata agirliginda bisiklet toplamayi basarmissin :)
hobi amacli full tiagra yol bisikleti toplayacaktim:kadroyu degistirecegini duydum sanki :) yol bisikleti toplamaktan faz gecebilirim 10 eylulde donuyorum turkiyeye o zaman yuz yuze konusuruz...

cikolata agirliginda ki bisikletinle iyi gezmeler...

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
@kcuk_
Burdaki mesajını,diğerini cevapladıktan sonra gördüm Avni'cim.
Döndüğünde bol bol turlar yapar,muhabbet ederiz.
Kendine iyi bak oralarda:)
Görüşmek üzere
Selamlar

Harika olmus ellerinize saglik benim Koreli arkadas cok begendi,yalniz kg a hala inanmiyor...:)

@murty
Teşekkür ederim.
Koreli arkadaşada selamlar,valla inandırmak için terazili fotoğraftan ötesini yapmam:)
Biz aylardır bu işle uğraşıyoruz,1 gramın hesabını yapıyoruz,ve hedef ağırlığa ulaşıyoruz.
Koreli arkadaşa ağırlığın detaylarda saklı olduğunu belirtin.
Bisiklette takılı olan bir kaç parçayı ''Hafif Komponentler ''bölümüne ekledim onlarıda gösterebilirsin.;)
Selamlar

İdris dostum toplamışsın makineyi hayırlı olsun.
Ortalığı kasıp kavuruyor
Kendisi uçuyor.
Ağırlık çok iyi olmuş.İnşallah daha hafiflrtirsin de gözlerimiz bisiklet görür.
Çok emek verdin ama değmiş o kadar emeğe.
Doya doya,kazasız belasız binmen dileğiyle...

• Beğen
@Hypersonicbiker
Evet Sertaç topladım,teşekkür ederim eksik olma.
Ağırlık şu anlık 7.9 kg ama Allah nasip ederse 7 kg mın baya bir altına indireceğim zamanla...
Görüşmek üzere...
Selamlar

İdris,ben de diğer topicin buraya taşınmasıdır diye buraya girmiyordum..Zafer in "7kg kulübü" deyimi hoşuma gitti...
Ağırlık benim içinde sürpriz oldu..Güle güle kullan...
Aslını yakında görmek ümidiyle

@Selçuk Çilek
Teşekkürler Selçuk abi.
Çok zaman geçmeden 6 lar klübüne geçiş yapmayı planlıyorum,bu konuda seninle konuşacak çok şeyim var;)
En kısa zamanda görüşmek üzere.
Selamlar

Eline sağlık İdris çok güzel olmuş.Ben kadronun ağırlığını merak ediyorum.furçlu furçsuz ağırlığı ne acaba?
Teşekkürler....Selamlar...

• Beğen
Teşekkür ederim.
Evet kadronun ağırlığı;vites kulağı ve fren pivotları dahil tam 1350 gr.
Selamlar

Abi en son ağırlık nedir?Gelişmeleri öğrenmek istiyoruz. :)

Geri