Scudo Sports

Jbc Pro 6940 Gr

İdris bravo yani ne diyim.Fotoğraflar çok detaylı olsun lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Scudo
@İdris ACA

Eğer bir dağ bisikletini bu kiloya indirebildiysen, yol bisikleti için 5.9 kg. biraz ayıp olmaz mı İdris? :)

• Beğen
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.

Daha hafifleri sizlerin olsun.:)

1-2 saat içinde fotoğraf çekip eklerim.

Selamlar.

Bir son nokta daha . Tebrikler elinize yüreğinize sağlık ,
İyi Forumlar.

• Beğen
Tebrikler İdris.Sadece fotolar değil aynı zamanda parça ve ağırlık liste/tablosunu da paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca bu bisikleti Weightweenies'e koyarak Türkiye'nin de hafif bisiklet konusunda gelişmekte ve iddialı olduğunu göstermeni rica ediyorum.

• Beğen
Makine çok güzel olmuş ellerinize sağlık:winkenlux ama ön lastik ters takılmış gibi sanki, öyle takınca daha hafif oluyorsa bilmem:D:D

• Beğen
İdris,
Bursa da konuşmuştuk....en güzel çelişkilerden biri de bu.....ben şu anda beden ağırlığımdan 4.5 kg indirdim ve daha az yiyerek para tasarrufunda bulundum.
Bisiklette hafifliğe tam tersine daha fazla para harcayarak(ta) ulaşıldığı için biraz ucuza kaçtım anlayacağın.
Güle ,güle kullan.
Selamlar.

• Beğen
bisikletin geldiği son nokta gerçekten çok harika bir bisiklet olmuş hayırlı olsun güle güle eskitin bol pedallar.

@Haşim Okyay
Haşim merhaba,
Valla düşündümde haklısın galiba:)
Biz en iyisi 4.9 kg ma düşürelim Yol bisikletini:p

@athletic

Fatih merhaba,
Parça ağırlık tablosu oluşturmadım ama aklımdakileri listelerim.
Weightweenies'e Zafer Sayın Kendi bisikletinin ağırlık listesini yollamıştı sanırım.Ama pek ilgilenmiyorlar ki hala eklenmemiş.Tekrar şansımızı deneyebiliriz tabiki.:)

@H.Deniz Kalaycı
H.Deniz merhaba,

Ters takılmış lastik bisikleti dahada hafifletmiyor.:) Lastik fotoğraflardan sonra olması gerektiği şekilde takıldı.:)

@Selçuk Çilek
Selçuk abi merhaba,

Senin hafifletme formülün de çok mantıklı.Ben yaklaşık 3 senedir aynı kilodayım (68) ne 1 kg alabiliyorum,nede verebiliyorum.Açıkçası halimden de çok memnunum.:)
Görüşmek üzere abi.

Ya gerçekten süper bir makina olmuş.Merak ettiğim bu makina ile yarışlara katılmak nasıl olur?HErhangi bir sorun yaşanır mı?

• Beğen
tebrikler gerçekten inanılmaz, ben bir gün acaba 10 kg mın altına düşürebilirmiyim diye düşünüyordum sizinki 7kg nin de altında. helal olsun

• Beğen
Geri