Scudo Sports

Japonyada Bisiklet (Bisikletiniz Çekilebilir)

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
MAERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Efenim merhaba diye başlıyor . Faruk reis (Japonic) ardından Japonyada bisiklet fiyatları , bisiklet park alanlarını , kiralama sistemini , bisikletlilere verilen cezaları , yer altı otomatik bisiklet parkını anlatıyor . Kask takma zorunluluğunu da anlatıyor . Bıyrun izleyelim .

En ilginç olayı bisikleti oraya buraya kitleyemiyor olmanız . Bisikletiniz Çekiliyormuş .

Scudo
Faruk abiye bisikletiyle giderken daha önce maalesef araba çarpmış. Faruk abinin bisikletinin masraflarını, hastanedeki kontrol masraflarını ve özür parasını(japonyada böyle bir kural var, bisikletçi ne kadar isterse vermesi mecburiydi galiba sürücünün; tabi tavan fiyatı da vardır.) sürücü karşılamıştı ki zorunluydu. Yemin ediyorum japonya'da hatalı olupta kaza yapan adamın hayatını sömürürler maddi ve manevi anlamda. Faruk abinin başına gelen olay bir örnek mesela. Kendine dikkat et oralarda 'TÜRK'. :)

@mertznc bende merak ediyorum . Bu forumda Finlandıyadan katılan değerli üyemiz Eray Haytaya ilettim fakat bu şekil video çekmeyeceğini bildirdi:kötü:

@eray.hayta

Geri