Scudo Sports

Janus_sea&&& Bahadır

emsey229

Daimi Üye
Tepki
68
İdealtepe - Küçükyalı arasında fena düştüler :) Hangi akıla hizmet bilmiyorum ama... bahadır deniz yoruldugu için elele vermişler birbirlerini cekiyorlar tabi bisikletin üstünde ulaaaa şangur şungur bi ses arkamı döndüm ne görim ikiside yerde gözümün içine bakıyorlar bi ağlamadıkları kaldı. Şaka bir yana fena düştüler hade gecmiş ola..

Scudo
geçmiş olsun iki kişinin birbirine takılıp düşmasi çok kötü oluyor bir kere düştüm de ben ondan biliyorum :-(

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
benden de gecmıs olsun da olayın asıl kahramanlarından herhangı bır cevap gelmedı merak edıyoruz.Gecrcı herhes bisikletten duser gecenlerde bduzunde herkesın gozu onunde (bayanlar fazlalıktaydı)dururken yıldızları saymıstım (bkz:spd azizliği)

selam canlar heepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..malesef bişeyimiz yok sandık ama benim sol el dirseğimde bir çatlak varmış şuan kolum alçıda:(gerçi bunada şükür çok tehlikeli bir yerde düştük ALLAHIMA çok şşükürr verilmiş sadakamız varmış..bahadır benden daha çok ızlandı ama benim durum daha vahim çıktı neyse o barı sağlam kalsın:)annem akşamları bisikleti yasakladı:((Ama gündüzleri yine sürjem:))hele bi düzelsin kolum:(

SAYGILAR

ooo buyuk gecmiş olsun o kadar cıddı oldugunu bılmıyordum iinsallah en kısa surede ıyılesır.yalnız dırsegınızı tamamen ıyılesene kadar cok dıkkatlı korumalısınız cunku en ufak bır darbe dırek orayı bulur(tecrubeyle sabıttır)

Arkadaşlar ben biraz alaya aldım konuyu cunku ciddi oldugunu bilmiyordum Deniz ablacım tekrar büyük gecmiş olsun :(

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
Geri