kerem E
Daimi Üye
- Tepki
- 231
- İsim
- kerem
- Bisiklet
- Bianchi
Çok az bir kısmı ayrılıyor ondan sonra kesinlikle ayrılmıyor, yol bisikleti lastiği, mahalle arası bisikletçiye hiç götürmedim, profesyonel hizmet veren bir bisikletçim var ona götürüyorum hep.Lastik hiç janttan mı ayrılmıyor, ayrıldıktan sonra komple dışarı mı çıkmıyor?
Sonradan sorma ihtimali gördüğüm ek soruları da baştan sorayım:
- Lastik tipi nedir?
- Lastik önceden daha çok motosikletlere hizmet veren tipteki bir mahalle arası bisikletçide tamir gördü mü?
Çok az bir kısmı ayrılıyor ondan sonra kesinlikle ayrılmıyor, yol bisikleti lastiği, mahalle arası bisikletçiye hiç götürmedim, profesyonel hizmet veren bir bisikletçim var ona götürüyorum hep.
Sonunda lastiği çıkarmayı başardım, hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.İlk levye girdiğinde hemen yanında oluşan hafif boşluğa bir levye daha, onun açtığı hafif boşluğa bir levye daha sürülerek, levye bittikçe en baştaki sona alınarak yavaş yavaş ilerlenemiyor mu?
Belki de tekeri söküp yine o bisikletçiye götürmek en iyi yol. Yukarıda önerildiği gibi bulaşık deterjanı ya da arap sabunu, sabunlu su v.s. de denenebilir ama jantla lastiğin arasına sızması lazım.
Emin misiniz? Benim bildiğim kolonyada alkol, su ve esans vardır.Bu tür durumlarda kolonya sıkmayı deneyin. Yağlı olduğu için kolayca kaymasını sağlar. Hatta takarken de daha rahat takılması sağlar.
Not: özellikle bebe kolonyaları daha kaygan oluyor.
Kolonya daha çok kurutur bence.Bu tür durumlarda kolonya sıkmayı deneyin. Yağlı olduğu için kolayca kaymasını sağlar. Hatta takarken de daha rahat takılması sağlar.
Not: özellikle bebe kolonyaları daha kaygan oluyor.
Emin misiniz? Benim bildiğim kolonyada alkol, su ve esans vardır.
Kolonya daha çok kurutur bence.