A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 2 Nisan 2008 #1 ArkadaŞlar Bİsİkletİme 1 Yildir Bİnmİyorum.bİsİkletİn Jantalari PaslanmiŞ Sanirim.kahverengİ Sert Lekeler OluŞmuŞ.ben Bunlari Nasil Temİzlerİm.eskİ Halİne Gelİrmİ Tekrar.bİrde Bİsİklet Bakimi İÇİn Ne Gİbİ Kİmyasllara İhtİyacim Var?teŞekkÜr Ederİm...
ArkadaŞlar Bİsİkletİme 1 Yildir Bİnmİyorum.bİsİkletİn Jantalari PaslanmiŞ Sanirim.kahverengİ Sert Lekeler OluŞmuŞ.ben Bunlari Nasil Temİzlerİm.eskİ Halİne Gelİrmİ Tekrar.bİrde Bİsİklet Bakimi İÇİn Ne Gİbİ Kİmyasllara İhtİyacim Var?teŞekkÜr Ederİm...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 2 Nisan 2008 #2 Pas Sökücü kir çözleri deneyebilirsin. Sevgi ve Saygılarımla Mustafa Önder ATİK
S Spec Forum Demirbaşı Kayıt 22 Haziran 2006 Mesaj 474 Tepki 637 Şehir istanbul 2 Nisan 2008 #3 İçtiğin kola ile pas lekelerini çıkartabilirsin. (coca-cola veya başka marka) Çok ciddiyim dene ve gör. Kolayı janta dök ve bulaşık süngerinin sert kısmıyla veya normal bir bezle ovala pas lekesi çıkacaktır. Tepkiler: mfatih
İçtiğin kola ile pas lekelerini çıkartabilirsin. (coca-cola veya başka marka) Çok ciddiyim dene ve gör. Kolayı janta dök ve bulaşık süngerinin sert kısmıyla veya normal bir bezle ovala pas lekesi çıkacaktır.
T Turhan Evci Forum Bağımlısı Kayıt 13 Eylül 2004 Mesaj 613 Tepki 312 Şehir Fenerbahce/Istanbul 2 Nisan 2008 #4 @andac Ve hatta bunlara ek olarak, sigara paketinin içindeki metal görünümlü kağıdı da su ile birlikte bu kısımlara sürterek pasdan kurtulabilirsiniz. Tepkiler: mfatih
@andac Ve hatta bunlara ek olarak, sigara paketinin içindeki metal görünümlü kağıdı da su ile birlikte bu kısımlara sürterek pasdan kurtulabilirsiniz.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 305 3 Nisan 2008 #5 cevaplar ilginç.teşekkür ederim...
ZekiAlper Forum Bağımlısı Kayıt 4 Ekim 2007 Mesaj 2.887 Tepki 1.470 Şehir Antalya İsim Antalya Downhill Özel Antrenör Bisiklet Specialized 3 Nisan 2008 #6 @Turhan Evci çok ilginç bir çözüm yolu daha ben sigara içmiyorum o zmn çikolata paketindeki aluminyum kısmını kullanabilirim deil mi?
@Turhan Evci çok ilginç bir çözüm yolu daha ben sigara içmiyorum o zmn çikolata paketindeki aluminyum kısmını kullanabilirim deil mi?