Scudo Sports

Jant Telleri

cazgır

Forum Demirbaşı
Tepki
79
Merhaba. Arkadaşım için altın sarısı renkte jant telleri arıyoruz. O renkte bi jant teli bilen var mı (imkansız sanırım:) ) veya nasıl bi çözüm önerirsiniz??... Şimdiden herkese teşekkürler...

Scudo
Hayır abicim benim için değil arkadaş için. Ayrıca koyu altın sarısı olucak.. O öyle istiyo öyle planladık.. Neyse bulmak imkansızdır heralde:D

@cazgır

jant tellerini zimpara yapip metalik araba boyalari var sprey, onlarlada boyayabilirsin
tabi once butun telleri sokmen lazim en iyisi
soktukten sonra hepsini izgaraya et dizer gibi diz aralarinda bosluk olsun spreyle boya. kuruduktan sonra dizersin telleri.

@cazgır

rica ederim, denenmis bir yontem onuda soyliyim ;)

Tunca sen adam olmayacaksın ! :) Arkadaşı içinmiş... hadi ordan, Deore LX GOLD ile uyumlu olsun diye sarı tel istiyorum desene şuna :) Zenci jantı gibi olur jantlar... :)

• Beğen
Tepkiler: xavier
Alem yaw, ya sööylesene arkadaşına kendi yazsın arasın ala ala:) :) abi sen altın renkli arasan ne olacak topu topu dalga geçecekler dükkan boş kalmaz boşşwerrr..Hoş,hoşş valla boş değil::) :) Ben acemiyim belki ondan hoş geliyor hepsi hehe..
La adamın yazdıklarına değil takılmalara güldüm mor renkli arayan çıkacaksa çıkmaz artık, varmıydı?İtiraf.com>>sööleyin..Ulan mor renkli arasam da yaaazaaarımmm :D :D :D..Bırakın milleti serbest nette yapın dalga surfunuzu aa altın dişli hayriye nerdeesiin??Wanted..:cool:

Geri