H Hasan Bildik Üye Kayıt 5 Mayıs 2011 Mesaj 94 Tepki 39 Şehir kütahya 12 Kasım 2012 #1 Kaza yüzünden bisikletimin arka jantı bozuldu. V fren uyumlu 26' jant arıyorum, ne tavsiye edersiniz?? çok pahalı olmamalı, temiz olmak kaydıyla 2, elde olabilir.
Kaza yüzünden bisikletimin arka jantı bozuldu. V fren uyumlu 26' jant arıyorum, ne tavsiye edersiniz?? çok pahalı olmamalı, temiz olmak kaydıyla 2, elde olabilir.
P Paslı Bisiklet Daimi Üye Kayıt 13 Mart 2011 Mesaj 370 Tepki 156 Şehir ... Başlangıç 2011—12 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Downhill-Freeride 12 Kasım 2012 #2 Şunlardan olabilir mi? Hem uygun,hem alüminyum. (link) Tepkiler: Hasan Bildik
H Hasan Bildik Üye Kayıt 5 Mayıs 2011 Mesaj 94 Tepki 39 Şehir kütahya 13 Kasım 2012 #3 cevabınız için çok teşekkür ederim şu an kullandığım jant seti rigida jac79 bu jantlar da işimi görür mü acaba?? bütçemi biraz daha artırabilirim..
cevabınız için çok teşekkür ederim şu an kullandığım jant seti rigida jac79 bu jantlar da işimi görür mü acaba?? bütçemi biraz daha artırabilirim..
B Beyoğlu Üye Kayıt 16 Aralık 2016 Mesaj 5 Tepki 1 Yaş 26 Şehir İstanbul İsim Furkan Y. Bisiklet Kron 16 Aralık 2016 #4 Merhaba arkadaşlar 26" 6 delikli ve rotor uyumlu ön-arka jant seti arıyorum. Uygun fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı? Ayrıca aliexpresste satılan zoom marka disk fren hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar 26" 6 delikli ve rotor uyumlu ön-arka jant seti arıyorum. Uygun fiyata önerebileceğiniz bir şey var mı? Ayrıca aliexpresste satılan zoom marka disk fren hakkında ne düşünüyorsunuz?