Scudo Sports

Jant seti aranıyor. 6 vidalı 32-26 telli max 250 liralık

Mustafa Acar

Keep going...
Tepki
538
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
İlan başlığındaki gibi jant seti aranıyor. max 250 liralık olacak.göbekler 6 vidalı rotorlara uygun olacak. set hakkında bilgi verirken göbekler-jantlar-tel ve tel başları hakkında bilgi verin..taksitli ödeme sunan olursa daha çok sevinirim..Jantlar disk yada v frenli olmuş önemli değil yeterki yamuğu kırığı çıkığı 2. dizlimi olmamış çemberler ile göbeği sağlam olsun yeter...
Keşke idris abi taksit imkanı versede onunkini alsam ama olmaz sanırım..:D

Scudo
@leventbike
pmden fiyat atarsanız sevinirim..fiyatını yanında biliyorsanız üretim yılını..varsa sorunlarını vurğu kırığı çıkı eziği aksamaları boşluğu ne varsa bildiğiniz tüm hatalrını yazın..aslında amacım cross ride daa.:D..fiyatları uçuk...zzyzx jantta buldum ama almaya korkuyom crossatackları varya onların onlar sanırım bildiğim kadarı ile mavic crossridelerden daha iyi göbekleri var..bu arada göbeklerinde durumune belirtirseniz iyi olur..pmde..mesajınızı bekliyorum...

mavic cross ride. zzyzx cross atack...gibi jantlarda olur..tel olayını geçtik diyelim..:)

Günceldir... 6vida uyumlu jant seti maks..250 lira

Günceldir...Rulmanlı olursa daha iyi olur..Beklemedeyim...Taksit seçeneği sunanlar olursa 300-350 liralık jant setlerinede talibim...

mrb elimde carrarodan çıkma sıfır ayarında bir ay kullanılmış çok temiz bir jant seti var 6 vidalı teller siyah 9 lu ruble uyumlu tertemiz fiyat:190 tl

Set bulunup alınmıştır. Konu kapatılabilir...

Mustafa arkadaşımız, jantını Ultegrax Bisikletten almıştır, kendisine teşekkür ederiz. :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Geri