Scudo Sports

Jant seçiminde yardımcı olur musunuz ?

Tepki
7
Bisiklet
Corratec
Sun Ringle MTX 31 Welded MTB €39.99
Nukeproof Generator DH (2014) €45.49
DT Swiss X 430 XC €38.99
Halo SAS €46.99
Kore XCD (2014) €26.49

Jant setimi yenileyeceğim eleyerek bu modelleri çıkardım. Kullanan bilen arkadaşlar varsa yada farklı bir jant önerecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. DT Swiss Competition 2.0/1.8/2.0 tellerle kullanacağım. Yardımlarınızı bekliyorum dostlar

Scudo
Beklentiniz nedir, sağlamlık ? hafiflik ?

Bütceni ögrenirsek iyi olur... Bir de bisikletin ney, örnek verdigin jantlarin 3 cesit, MTB icin var, CC icin var ve DH icin var. MTB ve CC biribirine olur ama DH janti cok genis oldugundan genis lastikte takman gerekiyor, Buda kadrona olurmu bilemem.

• Beğen
Tepkiler: Junkiea
kadro corratec x vert s 0.1 nukeproof jantta lastik ebadı ile ilgili birşey yazmıyor ama diğer jantlar 1.50*2.30 arası uyumlu.Bütçe durumu ise hepsini alabilecek durumdayım.

@Mehmet Ümit AKGÜNEŞ
ozaman bunulardan alacaksin, tanesi 100€ civari... Kesin pisman olmasin.

Ikisi de hafif ve cok saglam...
Notubes Ztr Flow Ex Black yada DT Swiss XR 4.2D

@Mehmet Ümit AKGÜNEŞ

Ama ben sana bütceni sordum, sen de bana bunu yazdin. :) 100€ tanesi Notubes ZTR'lerin, DT Swiss'lerin cifti 100 ile 120 euro arasi, yazmaya unutmusum pardon. Eger 80-90euro verebiliyorsan 10-20euro daha ver ve DT Swiss'leri al derim. Ben kullaniyorum ve simdiye kadar banamisin demedi, akord dahi bozmuyor. Kulanis tarzimi actigim konulardaki fotograflardan görebilirsin. :)

hocam yukarıda yazdıklarımın hepsini alabilecek durumdayım demek istedim :) yoksa rosebikes 'ta 200 € 'ya hazır jant setleri var onları alırım :) :)

@murat cömez

önerebileceğin bir site var mı

hocam ben dt swiss malzemeleri kullanıyorum hep maşasını hemde jant setini müthiş çok sağlmalar kesinlikle öneriyorum

@Mehmet Ümit AKGÜNEŞ

Murat abinin tekrar girip bakmasını beklemeniz gerekebilir. Bu aralar eskisi kadar giremiyor galiba foruma. Kendi konuları da biraz sekmeye uğradı çünkü. Biraz yoğun galiba.

@Mehmet Ümit AKGÜNEŞ

Benim sana önere bilecegim siteler sadece almanyada olur, onlarda herhalde senin isine yaramaz ama googleye DT Swiss XR 4.2D yazarsan birsürü siteler cikiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Geri