Scudo Sports

Jant onarımı

kertman

Daimi Üye
Tepki
229
Bugün henüz 1.5 aylık bisikletimin jantını mazgala vurarak eğdim.Bu hasarın sağlıklı bir şekilde onarımı var mıdır?(Az bir eğilme olmuş,giderken arka teker az hoplatıyor)Yoksa mazgal vs. gibi şeylere vurursam janta Allah Rahmet eylesin mi diyeceğim???

Scudo
benimkide mazgalllar yüzünden sadece fren yerleri eğilmişti,her fren yaparken o yerleri hissediyorum,ben henüz düzelttirmek için biryer bulamadım...

eğer çok büyük bi yamulma yoksa akord ayarı ile olayı heledebilirsiniz bu arada sonucu feci olacak bi kazayı kıl payı kurtarmışsınız ya sıkışsaydı ön teker gerisini solemeye dilim warmıyo

• Beğen
Tepkiler: kertman
eğr jantınızda ezik oluşmuş ise düzeltilemez malesef ...

@Hasan Çağrı

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınıza.Ben cevaplardan sonra rahmet okudum.Evet,hep bir ağızdan.Amiiiin...:)

aminnn... :D şaka maka geçmiş olsun abimizin dediği gibi iykide tekerlek sıkışması olmamış :)

• Beğen
Abi jantida atma duvara asarsın :D Bakar bakar iç çekeriz...Gene verilmiş sadakan varmış...

• Beğen
@Görkem06

Aslında o kadar da eğrilme yok.Halihazırda kullanıyorum.Ancak arka lastik hafif hafif hoplatıyor.Çok da rahtsız edici değil yani.Geçmiş olsun dileklerinize de teşekkür ederim.

Geri