Scudo Sports

Jant mandalı yalama olmuş sanırım

Tepki
7
İsim
Ömer GÖZÜBÜYÜK
Bisiklet
Carraro
Sıkıyorum kapatıyorum gayet sıkı oluyor ama karşısındaki tutan plastik vida boşa dönüyor sıkılmıyor da gevşemiyor da. Bir sorun teşkil eder mi?

Scudo
aynısı bende de ön maşada olmuştu.bir terslik yaşamadım ama,tekerlek ortada durmuyordu.sanki mandal karşı mili boşluk var gibi ve maşa iç kısmını kavramıyor gibiydi.sabit mil haline getirdim,sanki biraz daha ortalandı,belki de maşam biraz eğik anlayamadım.sizde teker ortada mı.selamlar..

bu durumu tamircime sordum.tatmin edici bir açıklama alamadım.zannedersem plastik yuva dipli olduğu için dibi teknik olarak aşınmış olabilir.mil karşıya geçmediğine göre,sabit mil daha güvenli bana göre.ne olur ne olmaz.bu vidanın dönmesi insana güven vermiyor.mili yenileyip bir daha deneyin.önceden hatırlıyorum.bu karşı plastik vida dönmezdi,sonra döner oldu,ama benim dediğim gibi milin maşaya tam basmama sorunu var,yani maşa iç kısmı eğikmi,aşınmışmı bilemediğim için değiştirdim.biraz daha ortalandı.sizde de maşa iç kısmında bir sorun olmasın(milin maşa iç kısmını kavrayamaması gibi).

büyük ihtimalle..kullandıkça o plastik uçta da aşınma olabilir,gittiği yere kadar.ben arka teker mandallı hiç kullanmadım.arka teker,ağırlık ve basınç daha yüksek olması lazım.ön tekerde ise darbeleme var.ben ön gidonda ağırlıklı malzemeler de taşımıştım.yaklaşık on sene sonra vida dönmesi oluştu.iyi sürüşler dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: omergozubuyuk
Geri